ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Σημαντικές είναι οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο της διανοµής Τύπου όπου Στελέχη του πρακτορέίου
«Ευρώπη» »μιλάνε» ή ακόμα και προσεγγίζουν εκδότες προκειμένου να δημιουργηθεί µια ανταγωνιστική επιχείρησης απέναντι στο Αργος. Ο ι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι, δεν αποκλείεται πολύ σύντοµα να βγει «λευκός καπνός».  Την συγκαταθεσή της  μαθαίνουμε ότι έχει ΄δωσει  και η Κυβέρνηση, διά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ,Νίκου Παππά.
Ο Νέος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Ε Ιβάν Σαββίδης θέλει να εμπλακεί στον τοµέα τόσο της διανοµής όσο και των εκτυπώσεων. Ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να καταρτιστεί ένα business plan προκειµένου να δει πώς θα µπορέσει να οικοδοµήσει ένα πρότυπο πρακτορείο διανοµής.
Στο ίδιο µήκος κύµατος, χωρίς ,ωστόσο, να έχει υπάρξει κάποια συνάντηση, κινείται και ο εκδότης της «∆ηµοκρατίας», Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε επιχειρήσει να αυτονοµηθεί σε επίπεδο διανοµής, δηµιουργώντας έναν µηχανισµό στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Φιλιππάκης, έχοντας αρκετά µεγάλους τζίρους, θεωρεί ότι κάλλιστα µπορεί να δηµιουργηθεί ένα πρακτορείο που, απαλλαγµένο από τα βάρη των παλιών, θα προσφέρει, εκτός όλων των άλλων, και πιο ανταγωνιστικές τιµές στις εκδοτικές επιχειρήσεις. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο εκδότης της εφηµερίδας ,«Documento», Κώστας Βαξεβάνης, εκφράζοντας την ανάγκη για άµεση δηµιουργία και τρίτου πρακτορείου.
Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο εκδότης της εφηµερίδας ,«Documento», Κώστας Βαξεβάνης, εκφράζοντας την ανάγκη για άµεση δηµιουργία και τρίτου πρακτορείου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top