ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Χαμός έγινε σε νεανική παρέα που διασκέδασε σε νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας.
Πρωταγωνίστρια του συμβάντος ταν μία νεαρή κοπέλα που έχοντας βαρεθεί να είναι μόνη της ανάμεσα σε ζευγάρια, έκανε «παιχνίδι» με έναν νεαρό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα… μάτια και επειδή προφανώς πήγε αρκετά καλά κατέληξε στην… τουαλέτα του νυχτερινού καταστήματος.
Η νεαρή, όμως, πρωταγωνίστρια της υπόθεσης που φαίνεται ότι ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι του φλερτ και όπου καταλήξει, είχε ξεχάσει μία λεπτομέρεια. Ήταν οι μέρες που δεν μπορούσε να κάνει Eρωτα.
Το σκέφτηκε, όμως, κάπως αργά, όταν ήδη είχε βρεθεί στην τουαλέτα με τον νεαρό που ανταποκρίθηκε αμέσως στο Eρωτικό της κάλεσμα και όταν τα… σώματα είχαν ανάψει για τα καλά.
Κάτι έπρεπε να γίνει και για τους δύο, γιατί εδώ που τα λέμε είναι «βάρβαρο» να πηγαίνει κανείς από την «σόμπα», κατευθείαν στην κατάψυξη. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έγινε, με τις… ευλογίες των δύο πρωταγωνιστών μας.
Το θέμα είναι ότι πάνω στην… φούρια τους και μέσα στα σκοτάδια η νεαρή δεν είχε δει ότι κάτι είχε ξεμείνει στα μαλλιά της από τον απρόσεκτο νεαρό. Κάτι που έπρεπε να καθαριστεί.
Όταν με το καλό βγήκε από την τουαλέτα και μετά από αρκετή ώρα, με την κοπέλα να πίνει το ποτό της σαν μην τρέχει τίποτα, το πρόσεξε τελικά η παρέα της. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Τα πειράγματα από τις φίλες και τους φίλους της έπεσαν βροχή. Η ίδια βέβαια έφυγε αμέσως για το σπίτι της. Όχι γιατί ντράπηκε. Απλά έπρεπε να λουστεί…
Πηγή: patrasevents.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top