ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας αεροσυνοδός κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral. Ο τρόπος που έδινε στους επιβάτες τις οδηγίες ασφαλείας ήταν άκρως ξεκαρδιστικός!


Ο αεροσυνοδός Nicholas Demore έγινε μέσα σε λίγες ώρες σταρ του Ίντερνετ. Πώς το κατάφερε αυτό; Μπορεί να ενημερώνει χρόνια τους επιβάτες για τους κανόνες ασφαλείας μέσα στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά όμως το έκανε λίγο διαφορετικά…

Στην πτήση 1597 της αεροπορικής εταιρείας Southwest Airlines από το Dallas στο Las Vegas, οι επιβάτες έμειναν έκπληκτοι στη θέα του Nicholas Demore. Ο εργαζόμενος πήρε τη ζώνη ασφαλείας του αεροπλάνου και άρχισε να λέει με σέξι τρόπο τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο αεροπλάνο.

Οι επιβάτες άρχισαν να βάζουν τα γέλια δίχως να μπορούν να σταματήσουν, αφού όσο περνούσε η ώρα τόσο του έδινε και καταλάβαινε ο Nicholas! Το βίντεο που κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου, μετρά χιλιάδες προβολές και όλοι σχολιάζουν ότι θα έπρεπε και άλλες αεροπορικές εταιρείες να το κάνουν αυτό, αφού είναι ένας τέλειος τρόπος να χαλαρώσουν οι επιβάτες που φοβούνται να ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό viral βίντεο:


Πηγή: newsit.gr 


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top