ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Οπως όλοι ξέρουμε στο Mega  ο Βαρδινογιάννης και ο Μαρινάκης κάνουν υπερανθρωπες
προσπάθειες να εκιννήσουν και πάλι το κανάλι, ξέρουν όμως ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο αφού τα χρέη του καναλιού προ τις τράπεζες τα χρέη του καναλιού προς τις τράπεζες υπολογίζονται στα 150 εκατομμύρια ευρώ χρήματα που οι τράπεζες τα θέλουν πίσω και για κανέναν απολύτος λόγο δεν θα τα χαρίσουν.
Από την άλλη, οι τράπεζες ξέρουν πολύ καλά ότι στον αυτόματο πιλότο το κανάλι δεν θα τους γυρίσει τα χρήματα πίσω και αν οι Βασικοί του μέτοχοι το αφήσουν δεν θα πάρουν ποτέ τα χρηματά τους.   Το κανάλι πρέπει να επανέλθει, οι εργαζομενοι του να εξοφληθούν και με μία διοίκηση που να μπορεί να το τιμονιάσει. Αν το κανάλι ξεκινήσει και βγάζει πρόγραμμα τα  διαφημιστικά έσοδα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ  που τώρα κλειστό έχει σίγουρα θα είναι τα διπλάσια.
Και κάπου εδώ το αφεντικό του ΑΝΤ-1 ο Θοδωρής Κυριακού δεν είναι σύμφωνος με όσα συμβαίνουν και έχει ανέβει στα…. κάγκελα, εξαγριωμένος με τη μείωση του επιτοκίου για τα δάνεια του Mega, επισημαίνοντας την προφανή αδικία του να “επιβραβεύεται” μία επιχείρηση η οποία έχει φεσώσει συστηματικά τις τράπεζες τα προηγούμενα χρόνια, ενώ την ίδια ώρα “τιμωρείται” ουσιαστικά ο όμιλος ΑΝΤ1, που είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top