ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
684x384_404523
Ο τηλεοπτικός σταθμός των Τιράνων «ΤΟΠ τσάνελ» ¨έκανε ρεπορτάζ στην Μάνδρα, και
ανέφερε ότι ένας από τους πνιγμένους είναι ο Αλβανός Πέτρο Κωλέτσι από τους Αγίους Σαράντα, και ότι «περισσότερες από 2000 οικογένειες αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες συνθήκες, σχεδόν χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος».



Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ , «30 από τις οικογένειες αυτέςείναι Αλβανοί μεταναστες, οι οποίοι, εκτός του ότι έχουν χάσει τα πάντα και έχουν διακινδύνευσει τη ζωή τους, αντιμετωπίζουν διακρίσεις από τις τοπικές αρχές. Για το λόγο αυτό ζητούν από τις αλβανικές αρχές να βοηθήσουν».



«Θέλουμε βοήθεια από το κράτος μας, γιατί κανείς δεν νοιάζεται για μας εδώ. Είναι ρατσιστές. Αυτοί δεν έδωσαν ακόμη ούτε παπούτσια να βάλουμε στα πόδια μας», είπε η Βιολέτα Μπόνο ένα από τα θύματα.

Ο Περπαρίμ Χασάι επίσης έχασε τα πάντα. Ευτυχώς, οι γείτονές του τον βοήθησαν ξεφύγει από τον θάνατο. Απευθύνει επίσης έκκληση στην αλβανική κυβέρνηση για βοήθεια, επειδή κανείς δεν θέλει να τον βοηθήσει από τους εκεί. «Μόνο οι Αλβανοί έχουν στάθεί στο πλευρό μας», δήλωσε , «αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα το βγάλει πέρα».


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top