ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Walt Manis μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, όπου περνούσε πολλές ώρες κατά τα παιδικά του χρόνια κάνοντας πεζοπορία στην κοντινή ύπαιθρο. Μια μέρα σε μια βόλτα του, συνέβη κάτι ασυνήθιστο: είχε ένα όραμα ότι ήταν πατέρας.


Βρισκόταν έξω με τη μικρή του κόρη, την κρατούσε στον αέρα και εκείνη γελούσε. Το όνομά της ήταν Chloe και είχε πιο σκούρα επιδερμίδα από τη δική του και σκούρα μάτια. Μπορούσε ακόμη να δει και το πρόσωπό της. Οι εικόνες ήταν τόσο καθαρές, που ο Walt δε τις ξέχασε ποτέ.



Κάποια χρόνια αργότερα, μιλώντας με την παιδική του φίλη Annie, ταυτίστηκε μαζί της συζητώντας την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει ένα μωρό και πιο συγκεκριμένα μια κόρη. Στην πραγματικότητα ήξερε ήδη τι όνομα ήθελε να της δώσει: Chloe! Ο Walt έμεινε άναυδος και της εξήγησε το παλιό του όραμα.

Ο Walt και η Annie έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν. Αυτό το κοινό τους όνειρο τους έφερε πιο κοντά, αλλά τα σχέδια τους δεν πήγαν όπως τα είχαν προγραμματίσει. Ή τουλάχιστον έτσι όπως το είχαν στο μυαλό τους.



Πέρασαν μήνες και χρόνια χωρίς η Annie να μένει έγκυος. Τότε συνειδητοποίησαν μια πραγματικότητα: υπήρχε κάποιο πρόβλημα γονιμότητας.



Ήταν συγκλονισμένοι. Αλλά μια μέρα στην Annie ήρθε η ιδέα της υιοθεσίας. Ο Walt αρχικά ήταν αντίθετος, αλλά με τον καιρό άλλαξε γνώμη. Συνειδητοποίησε ότι μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζονταν.

Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε υιοθεσία και σύντομα βρήκαν μια νεαρή έγκυο γυναίκα που ήθελε να γνωρίσει το ζευγάρι που θα υιοθετούσε το μωρό της, πριν τους παραχωρήσει την επιμέλεια. Έκλεισαν ένα ραντεβού και περίμεναν με αγωνία να φτάσει εκείνη η μέρα. Είχαν τόσα ερωτήματα και ανησυχίες. Θα ήταν σε θέση να αγαπήσουν ένα παιδί που δεν ήταν βιολογικά δικό τους; Θα μπορούσε η μητέρα να δώσει την άδειά της να υιοθετήσουν το μωρό της; Τι θα γινόταν στο μέλλον;



Επιτέλους η εγκυμονούσε έφτασε και ο Walt πήγε να ανοίξει την πόρτα, και στη συνέχεια έμεινε αποσβολωμένος, κοιτώντας την. Πώς ήταν δυνατό; Η γυναίκα έμοιαζε ακριβώς με μια ενήλικη έκδοση του προσώπου που είχε δει στο όραμα στην παιδική του ηλικία. Όλες οι αμφιβολίες και οι φόβοι του εξαφανίστηκαν στη στιγμή.

Και υπήρχε ακόμα μία απίστευτη σύμπτωση. Πριν από τον τοκετό, η μητέρα του μωρού ήθελε να δώσει ένα συγκεκριμένο όνομα στο παιδί και ήλπιζε ότι οι γονείς που θα το υιοθετούσαν θα κρατούσαν αυτό το όνομα. Και αυτό το όνομα ήταν… Chloe.



Η Annie και ο Walt ξέσπασαν σε κλάματα συγκινημένοι.



Η νεαρή γυναίκα συμφώνησε ώστε το ζευγάρι να υιοθετήσει τη μικρή Chloe και το όνειρό τους να αποκτήσουν οικογένεια, επιτέλους έπαιρνε σάρκα και οστά.



Κάποια χρόνια αργότερα υιοθέτησαν μία ακόμα κόρη, την Naomi. Δείτε την συγκινητική ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top