ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ΥΠΟΓΡΑΦΩ
Ο γιος του Τραμπ ποζάρει με την ουρά του ελέφαντα που σκότωσε. Και ο μπαμπάς του μόλις του έκανε ένα άρρωστο δώρο: άλλαξε το νόμο για να μπορούν αιμοδιψείς Αμερικάνοι κυνηγοί να δολοφονούν ελέφαντες και να παίρνουν τα κεφάλια τους ως τρόπαια. Βοήθησε δημιουργήσουμε μια τεράστια παγκόσμια κατακραυγή για να ξεμπροστιάσουμε τις ΗΠΑ μέχρι να ακυρώσουν το αισχρό σχέδιο. Το Avaaz θα συνεργαστεί με αφρικανικές χώρες για να παραδώσουμε το αίτημά μας στην παγκόσμια διάσκεψη για την προστασία των άγριων ζώων σε λίγες μέρες. Υπόγραψε με ένα πάτημα:
ΥΠΟΓΡΑΦΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Ο Τραμπ μόλις έκανε ένα άρρωστο δώρο στο γιο του: άλλαξε το νόμο για να μπορούν αιμοδιψείς Αμερικάνοι κυνηγοί να δολοφονούν ελέφαντες στην Αφρική και να παίρνουν τα κεφάλια τους ως τρόπαια στην Αμερική.  

Ο Τραμπ Τζούνιορ σκότωσε και διαμέλισε έναν ελέφαντα
-- και τώρα ο μπαμπάς του τον επιβραβεύει επιτρέποντας στον καθένα να συμμετέχει στη σφαγή και να παίρνει κομμάτια ελεφάντων ως σουβενίρ... τη στιγμή που αυτά τα πανέμορφα πλάσματα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.
 

Βοήθησε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κατακραυγή για να ξεμπροστιάσουμε τις ΗΠΑ, μέχρι να αποσύρουν αυτό το αισχρό σχέδιο. Όταν το ψήφισμα γίνει τεράστιο, το
Avaaz θα συνεργαστεί με αφρικανικές χώρες για να το παραδώσουμε στην παγκόσμια διάσκεψη για την προστασία των άγριων ζώων που θα γίνει σε λίγες μέρες. Υπόγραψε με ένα πάτημα:


Σώστε τους ελέφαντες, ακυρώστε το αισχρό σχέδιο!

Προς τον πρόεδρο Τραμπ, την Υπηρεσία για τη Θαλάσσια και Άγρια Ζωή των ΗΠΑ, και τις παγκόσμιες αρχές για την προστασία της φύσης:  

Οι ελέφαντες κινδυνεύουν με εξαφάνιση και αυτή δεν είναι η στιγμή να τους αφαιρέσουμε την προστασία. Το ψυχαγωγικό κυνήγι πυροδοτεί τη σφαγή των ελεφάντων, αυξάνει τη ζήτηση για τρόπαια και κάνει την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας ακόμη πιο δύσκολη. Σας καλούμε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να αναστρέψετε τη νέα απόφαση των ΗΠΑ που επιτρέπει να εισάγονται τρόπαια ελεφάντων, πριν είναι αργά.


Σώστε τους ελέφαντες, ακυρώστε το αισχρό σχέδιο!

Η κυβέρνηση Τραμπ ισχυρίζεται πως θα άρει την απαγόρευση εισαγωγής τροπαίων μόνο από τη Ζαμπια και τη Ζιμπάμπουε, επειδή έχουν (λέει) βιώσιμο και καλοδιαχειριζόμενο πληθυσμό ελεφάντων. Αλλά στη Ζάμπια έχουν απομείνει μόνο 21.000 ελέφαντες, από τους 200.000 που ζούσαν εκεί πριν 45 χρόνια. Ενώ οι αρχές της Ζιμπάμπουε αρπάζουν τα μωρά ελεφαντάκια και τα πουλάνε σε ζωολογικούς κήπους!  

Οι ειδικοί λένε πώς είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσουμε τη λαθροθηρία όταν πλούσιοι Αμερικάνοι πυροβολούν ελέφαντες για χαβαλέ. Ο μόνος τρόπος να σώσουμε τους ελέφαντες απ΄ την εξαφάνιση είναι να σταματήσουμε να τους σκοτώνουμε και να μειώσουμε τη ζήτηση για τρόπαια.
  Όταν σκότωσαν τον Σεσίλ το λιοντάρι, μια παγκόσμια κατακραυγή ανάγκασε τις ΗΠΑ να περάσουν μέτρα προστασίας για τα λιοντάρια. Τώρα μπορούμε να το επαναλάβουμε - πριν να είναι αργά για τους ελέφαντες!  

Κυβερνητικοί αρμόδιοι για την προστασία της άγριας φύσης απ’ όλο τον κόσμο συναντιούνται σε λίγες μέρες -- ας τους φέρουμε αντιμέτωπους με μια τεράστια έκκληση για να αναγκάσουμε τις ΗΠΑ να ακυρώσουν το αισχρό σχέδιο. Υπόγραψε με ένα πάτημα και διάδωσέ το παντού!


Σώστε τους ελέφαντες, ακυρώστε το αισχρό σχέδιο!

Ξανά και ξανά, το κίνημά μας έχει συσπειρωθεί για τους ελέφαντες. Πιέσαμε για την απαγόρευση του ελεφαντόδοντου, χρηματοδοτήσαμε μυστικές αποστολές για να ξεσκεπάσουμε το λαθρεμπόριο και κινητοποιηθήκαμε για να περάσουν μέτρα προστασίας. Τώρα πρέπει να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας γι’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα.  

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Bert, Σπύρος, Sarah, Danny και όλη η ομάδα του Avaaz  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  

O Τραμπ βάφει τα χέρια του με αίμα ελεφάντων -- LiFO

http://www.lifo.gr/now/world/169186

Οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ σκοτώνουν ζώα υπό εξαφάνιση [εικόνες] -- iefimerida
http://gr.euronews.com/2017/11/17/aktivistes-kata-trump-gia-ton-afanismo-twn-elefantwn

Ο Ντόναλντ Τραμπ άρει την απαγόρευση εισαγωγής ελεφάντινων τροπαίων στις ΗΠΑ (στα Αγγλικά) -- The Telegraph
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/16/donald-trump-reverses-ban-elephant-trophy-imports-us/

Ο Τραμπ επιτρέπει σε κυνηγούς να εισάγουν τρόπαια στις ΗΠΑ (στα Αγγλικά) -- Buzzfeed

https://www.buzzfeed.com/briannasacks/trump-is-allowing-hunters-to-import-elephant-trophies-back?utm...

Τα τρόπαια ελεφάντων από τη Ζιμπάμπουε απαγορεύονταν στης ΗΠΑ. Ο Τραμπ μόλις το άλλαξε αυτό. (στα Αγγλικά) -- Washington Post
https://www.washingtonpost.com/news/animalia/wp/2017/11/15/trophies-from-elephant-hunts-in-zimbabwe-...
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top