ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

 Στους έξι αυξήθηκε ο αριθμός των αγνοούμενων από τις καταστροφικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε 16
ανθρώπους στη Δυτική Αττική, θέτοντας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη Μάνδρα Αττικής, τη Νέα Πέραμο και τη Μαγούλα.
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αγνοούνταν τέσσερα άτομα αλλά ο αριθμός αυτός ανέβηκε σήμερα, σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής.
Μετά και τη δεύτερη νύχτα καταρρακτώδους βροχής που έπληξε χθες τις ήδη κατεστραμμένες περιοχές, αρκετοί κάτοικοι καταγγέλλουν την απουσία της πολιτείας παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Εν τω μεταξύ, κλειστά παραμένουν σήμερα όλα τα σχολεία στην Αττική για προληπτικούς λόγους, όπως αποφάσισε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας.
Χθες η κα Δούρου δήλωνε έτοιμη να αναλάβει τις όποιες ευθύνες της Περιφέρειας, εάν αυτές προκύψουν. «Δεν θα αναλάβω όμως τις ευθύνες όλων των αυτοδιοικητικών και πολιτικών που κρύφτηκαν τόσα χρόνια πίσω από ένα πολυδαίδαλο κράτος», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ.
Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για καταστροφή λόγω της κακοκαιρίας, ο αντίκτυπος της οποίας εντάθηκε λόγω της συσσωρευμένης αδράνειας της χώρας και τις παθογένειες δεκαετιών
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν τουλάχιστον έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top