ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας μιας γυναίκας βάρους
490 κιλών αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν εργάτες στην Αργεντινή προκειμένου να τη βγάλουν έξω και να μπορέσει να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Η 30χρονη Ιζαμπέλα Αμαράλ συγκαταλέγεται στα δέκα πλέον παχύσαρκα άτομα στον κόσμο. Δεν μπορεί να κινηθεί ή να βαδίσει και χρειάστηκε να μεταφερθεί με το κρεβάτι της στην καρότσα ενός φορτηγού και στη συνέχεια με ελικόπτερο στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ροσάριο.

Η Ιζαμπέλα θα υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη (γαστρικό by pass) που θα περιορίσει την ποσότητα φαγητού που θα μπορεί να αντέχει το στομάχη της, αλλά θα πρέπει πρώτα να χάσει περίπου 200 κιλά.


Η διακομιδή της στο νοσοκομείο έκρυβε πολλούς κινδύνους για την υγεία της. «Ανθρωπίνως είναι πολύ δύσκολο. Οι πυροσβέστες έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν και είμαστε ευγνώμονες, αλλά κανείς δεν γνώριζε πώς να χειριστεί ένα παχύσαρκο άτομο», είπε η εξαδέλφη της σε τοπικά ΜΜΕ.

Η Ιζαμπέλα ακολουθεί τον τελευταίο μήνα ειδική δίαιτα προκειμένου να χάσει βάρος, ενώ στο νοσοκομείο την παρακολουθούν σε ειδική μονάδα.


Πηγή: iefimerida.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top