ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από το 2011 το νεαρό ζευγάρι συνδέθηκε ερωτικά, ωστόσο το καλοκαίρι του 2015
, η σχέση διακόπηκε από πλευράς της 15χρονης, καθώς οι κρίσεις ζήλειας του 20χρονου συντρόφου της είχαν πλέον γίνει όχι μόνο συχνές αλλά και ανυπόφορες για την ίδια, οπότε και του ανακοίνωσε την πρόθεσή της να χωρίσουν.  

Μάλιστα, όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", ο 20χρονος και η15χρονη από το 2011 και μετά συνεχώς χώριζαν και επανασυνδέονταν κυρίως λόγω της ζήλειας του κατηγορούμενου.

Το καλοκαίρι του 2015 όταν η ανήλικη του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους ο κατηγορούμενος την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι της τα ξημερώματα και την οδήγησε σε ερημική περιοχή. Εκεί την ανέβασε σε ένα μεγάλο ντεπόζιτο υδροδότησης και στην οροφή του τη βίασε.

Η υπόθεση οδηγήθηκε εν τέλει ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου, το οποίο μετά από ακροαματική διαδικασία τον έκρινε ένοχο σε αριθμό κατηγοριών που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, απαγωγής, διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας 13 με 16 χρόνων και επίθεσης προκαλούσα πραγματική σωματική βλάβη.

Πέραν των ψυχολογικών τραυμάτων που προκλήθηκαν στην ανήλικη ο 20χρονος την τραυμάτισε αφού σε διάφορες περιπτώσεις τη δάγκωνε στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματος της.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο δημοσίευμα, η σχέση τους αρχικά είχε παραμείνει κρυφή από την οικογένεια της, λόγω και της μικρής ηλικίας της κοπέλας, όμως στη συνέχεια η 15χρονη μίλησε στους γονείς της, οπότε έκτοτε διατήρησαν μια "κανονική" σχέση, με τον νεαρό μάλιστα να παρευρίσκεται σε οικογενειακές συγκεντρώσεις της κοπέλας.

Εντούτοις, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους πιστοποιήθηκε πως ο 20χρονος άρχισε να συμπεριφέρεται βίαια και η ανήλικη του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους με αποτέλεσμα τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015 και τον βιασμό της. Μάλιστα ο νεαρός την είχε εκβιάσει πως αν δεν συναινούσε στις επιθυμίες του θα την εξέθετε δημοσιεύοντας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό με ερωτικές στιγμές τους!

Μετά την καταδικαστική απόφαση το κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 4 χρόνων. Η υπόθεση ήχθη ενώπιον του Κακουργιοδικείου την Τετάρτη (22/11), το οποίο εξέδωσε και την σχετική απόφαση.

Σε σχέση με την καταδίκη το Εφετείο διαπίστωσε πως η απόφαση του Κακουργιοδικείου ήταν ορθή και δεν παρείχε έδαφος για ανατροπή της. Το ίδιο αποφάσισε και για το ύψος της ποινής, το οποίο κρίθηκε ικανοποιητικό χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε περιθώριο για παρέμβαση του Εφετείου.

newsit.com.cy


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top