ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να πετύχει το
«restart» που θα τον επαναφέρει στη μάχη του τίτλου. Μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, οι Ερυθρόλευκοι επανήλθαν στις νίκες στην έδρα του Πανιωνίου και φιλοδοξούν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Σημαντικό ρόλο στη νίκη επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης έπαιξε ένας «ξεχασμένος», ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα του Τάκη Λεμονή από... σπόντα μετά τον τραυματισμό του Εμάνουελ Εμενίκε, πέτυχε δυο γκολ και έδειξε μάχιμος για τη συνέχεια.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο τρίτος στην ιεραρχία επιθετικός της ομάδας μπήκε κι έκανε τη διαφορά αποτελεί αιτία προβληματισμού για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς βλέπουν ότι αυτό που πέτυχε ο Ιρανός, δεν το έχουν καταφέρει επ’ ουδενί οι δυο βασικοί φορ της ομάδας.

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, Εμάνουελ Εμενίκε και Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους σε κανένα σημείο της σεζόν μέχρι στιγμής.

Ο πρώτος δείχνει διάθεση και έχει ξεσπάσματα καλής απόδοσης (αποκορύφωμα το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν πέτυχε δυο γκολ), αλλά οι πολλοί τραυματισμοί τον «φρενάρουν» και δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Όσο για τον δεύτερο, φαίνεται να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στην ομάδα, δεν είναι σε καλή κατάσταση και... χάνεται στα περισσότερα ματς.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, αφού ο Νιγηριανός ακόμα δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σέρβος έχει βάλει μόλις ένα γκολ και αυτό με πέναλτι (επί του Αστέρα Τρίπολης).

Μπορεί να έχουμε ακόμα καιρό μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως εάν τα πράγματα δεν «στραβώσουν» για τα καλά και ο Ολυμπιακός παραμείνει μέσα στον στόχο της διεκδίκησης του τίτλου, δεν αποκλείεται η προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας να είναι η απόκτηση βασικού φορ.

Οι τωρινοί επιθετικοί της ομάδας έχουν μπροστά τους δυο μήνες να… γυρίσουν το χαρτί, όμως με δεδομένο ότι μετά από αρκετό καιρό δεν τα έχουν καταφέρει, η εμπιστοσύνη του συλλόγου στα πρόσωπά τους μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται.

Αντιθέτως, εάν δεν ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, φαντάζει πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για επιθετικό τον Ιανουάριο και οι δυο τους να αποκτήσουν ακόμα έναν… ανταγωνιστή.


from Gegonota http://ift.tt/2yE6VHR
Πηγή: http://ift.tt/2irIzeB
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top