ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Καλή διασκέδαση!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Μπορεί ο Άρης στην Παρθένο να σου «ξεφουρνίσει» δουλειές της τελευταίας στιγμής, αλλά με την Αφροδίτη απέναντί σου, όλα μπορεί να γίνουν ευκολότερα, αν βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και συνταχθείς με τις βουλές των άλλων. Εξ άλλου το καλό σου θέλουν κι αυτοί/ες, όπως κι εσύ το δικό τους! Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό σου βάζει ιδέες για το πώς μπορείς να «αβγατίσεις» τα χρήματά σου και δεν… βλάπτει να ακούσεις και μια διαφορετική γνώμη, ιδιαίτερα αν κάποιος/α γνωρίζει για το θέμα πολλά περισσότερα από σένα.
Ερωτικά
Παρότι, «έχεις πέραση», οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις μάλιστα να άγεσαι από πρόσωπα και πράγματα, χωρίς τελικά να καταλήξεις… πουθενά!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχεις κάποιες σημαντικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την οπτική σου γύρω από διάφορα ζητήματα αλλά και να… περάσεις όμορφα! Μάλιστα, ο Ερμής στον Σκορπιό δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια συμφωνία ή συνεργασία, ενώ γενικότερα μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος κάθε τι που σε αγχώνει ή σε προβληματίζει.
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και «φρέσκες» αντιλήψεις που σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Το μόνο… μεμπτό φαίνεται να είναι μια «ελαφρότητα» που δεν «σου γεμίζει το μάτι», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις και δίκιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Παρότι είναι στα… τελευταία του, ο Άρης στην Παρθένο δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές, που δεν είναι της αρεσκείας σου. Ακόμη όμως κι εκείνα που μπορεί να σε ενοχλήσουν ή να σε ανησυχήσουν δεν θα έχουν συνέχεια, οπότε μείνε στο «κέντρο» σου. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι η Αφροδίτη στον Ζυγό φροντίζει για την καλοπέρασή σου και δεν είναι σκόπιμο να χάσεις τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Σκορπιό θα «ανοίξουν» κουβέντες για επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα.
Ερωτικά
Η ζωή εξακολουθεί να σου προσφέρει τις ευκαιρίες που αξίζεις κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως μπλέξεις σε μια «παράλληλη» κατάσταση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Τόσο ο Ερμής στον Σκορπιό, όσο και η Αφροδίτη στον Ζυγό, πασχίζουν για την καλοπέραση και την διασκέδασή σου και το πιθανότερο είναι να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές είτε με τους οικείους σου είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στα λόγια ή τις εντυπώσεις, αλλά να δώσεις κι έναν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα στις επαφές σου, δρομολογώντας όλα εκείνα που αποτελούν προτεραιότητά σου. Στον αντίποδα, ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα «από το πουθενά».
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να ανανεώσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, είτε με ποικίλα «παιχνίδια» με τον/την σύντροφο σου, είτε φέρνοντας σε κοντά σε νεαρά άτομα, που προσβλέπουν στην εύνοιά σου και οπωσδήποτε θα σε κάνουν να νιώσεις πιο… καλά!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», κάτι όμως που δεν πρέπει να σε επηρεάσει, αφού, αν δράσεις σπασμωδικά, η «ζημιά» μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Το πιο σωστό θα ήταν να περιμένεις να κατασταλάξουν τα πράγματα κι ύστερα αν χρειαστεί, κάνε αυτά που πρέπει. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά εξ ίσου πιθανό είναι το να βρεθείς σε ένα διαφορετικό όσο και ευχάριστο περιβάλλον, αφού η Αφροδίτη στον Ζυγόσυνηγορεί στο να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις».
Ερωτικά
Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα σε ενθαρρύνει και θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου, κάτι που για την ώρα είναι… αρκετό, αφού αν προχωρήσεις περαιτέρω σύντομα θα αντιληφθείς ότι πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται δυσκολίες και… μπερδέματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις κι ίσως τελικά να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις σου με την συνδρομή τρίτων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό διώχνει μακριά κάθε οικονομικό άγχος σου, εξασφαλίζοντάς σου όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου ετοιμάζεται για το «κύκνειο άσμα» του κι αν έχεις αφήσει κάτι ημιτελές, είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία σου για να το ολοκληρώσεις.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα. Επειδή ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, μην βιαστείς να… πάρεις θέση αν δεν είσαι 100% σίγουρος/η!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο γοητευτικό/η, με συνέπεια να γίνουν πιο εύκολα οι δουλειές σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις, «μαζεύοντας» γνώμες και πληροφορίες ώστε να κινηθείς με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Επιπλέον, οι προϋποθέσεις μιας συμφωνίας ή συνεργασίας είναι ορατές και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικούς όρους. Στον αντίποδα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σε… αποχαιρετήσει με μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου. 

Ερωτικά 
Ναι μεν αρέσεις, αλλά όσο κι αν το… προσπαθείς είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα, θα δεις τον «Γόρδιο δεσμό» να λύνεται από μόνος του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, παρέχοντάς σου τις αναγκαίες πληροφορίες. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται ότι η διορατικότητά σου και η ικανότητά σου να «βλέπεις» πίσω από την «βιτρίνα» θα σου χρειαστούν και με το… παραπάνω, αφού δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις. Ίσως μάλιστα να προκύψει «θέμα» με ένα φίλο ή μια φίλη, που παίζει «ύποπτο» ρόλο σε μια προσωπική σου υπόθεση.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η η προσωπική σου ζωή φαίνεται να έχει ευχάριστα δρώμενα αλλά και πολύ… παρασκήνιο που μάλλον πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω «μπλεξίματα» ή μια ανεπιθύμητη έκθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο είναι μεν στα… στερνά του, έχει όμως τον τρόπο να σε «ταράξει», εμφανίζοντας νέα δεδομένα που αλλάζουν τις ισορροπίες σε μια υπόθεση που «σε καίει». Παράλληλα, σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στην καριέρα σου, βάζοντας «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό προσπαθεί να σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα αυτά, μέσα σε μια φιλική συντροφιά, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό διεγείρει την περιέργειά σου, μέσα από αποκαλύψεις για την δράση και τα… παθήματα άλλων!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το ενδιαφέρον σου… περιορίζεται προς το παρόν στην διερεύνηση καταστάσεων και προθέσεων, με την συνδρομή ατόμων που… γνωρίζουν πολλά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να «καταπραΰνεις» κάποιες ανησυχίες του/της συντρόφου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά 
Η Αφροδίτη στον Ζυγό εξακολουθεί να στηρίζει τις προσπάθειές σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις το… τέλειο αποτέλεσμα! Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου, μέσα από μια συμφωνία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σου ετοιμάζει ένα τελευταίο «χουνέρι» στις μετακινήσεις σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η φαίνεται ότι η Αφροδίτη στον Ζυγό σου… ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η και σε πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σου «ανοίγει» περισσότερες δουλειές, κάτι βέβαια που δεν πρέπει να σε προβληματίζει, αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια νέα σημαντική επιτυχία. Μην απαρνηθείς λοιπόν τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο, πολύ περισσότερο που με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να αποκομίσεις κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος «στο παρά πέντε». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις», αφού εκεί… έξω σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις και πρόσωπα που διάκεινται θετικά απέναντί σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια σε ταξίδι ή έστω να κάνεις τα «κονέ» σου για αργότερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο έχει την ύστατη ευκαιρία να τεστάρει την ευελιξία και τις πραγματικές αντοχές σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σε εκνευρίζουν κι εσύ βέβαια δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις την πάγια πολιτική σου, να κάνεις δηλαδή αυτό που θέλεις, μακριά από εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όπου σε περιμένουν πολλά και ενδιαφέροντα, ενώ αν ανησυχείς για τα οικονομικά σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση και για… λίγο ακόμη οι εξελίξεις φαίνεται να εξαρτώνται κυρίως από τους άλλους κι ίσως είναι σκόπιμο να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις με την ησυχία σου.
astrology.gr


Πηγή: http://www.treloi.eu/
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top