ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ένας 16χρονος τραυματίζει θανάσιμα με μια γροθιά έναν 47χρονο άνδρα για να κάνει επίδειξη δυνάμεων στους φίλους του.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κόνορ Στιούαρτ να πλησιάζει τον 47χρονος Μάικλ Ρόουντς, ο οποίος ήταν γνωστός χρήστης ναρκωτικών, και να αρχίζει να προσποιείται ότι θα του ρίξει μπουνιά. Ο Ρόουντς προσπαθεί να κάνει κάποια κίνηση για να προστατευτεί μέχρι που δέχεται το μοιραίο χτύπημα. Ο 47χρονος πέφτει στο έδαφος και αρχίζει να αιμορραγεί με τους φίλους του δράστη να αντιλαμβάνονται έντρομοι τι έχει συμβεί.

Αρχικά ο Στιούαρτ υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα, ισχυρισμό που στη συνέχεια αναίρεσε παραδεχόμενος ότι χτύπησε και σκότωσε τον Ρόουντς εν ψυχρώ.

Ωστόσο το δικαστήριο που ασχολήθηκε με την υπόθεσή επέβαλε στον 16χρονο ποινή κάθειρξης μόνο τριών ετών σε αναμορφωτήριο.

Για απόφαση-«γροθιά στο στομάχι» έκαναν λόγο οι συγγενείς του 47χρονου.

Η μητέρα του θύματος, που κατέληξε στο νοσοκομείο τρεις εβδομάδες μετά τα βαριά τραύματα που του προκάλεσε η πτώση στο έδαφος από τη γροθιά, σε δήλωσή της είπε για τον γιο της ότι ήταν ζαχαροπλάστης που αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και προσπαθούσε να ζήσει.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του δράστη υποστήριξε ότι ο πελάτης του ήταν ένας νέος που είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ οι γονείς του είχαν χωρίσει.

Δείτε το βίντεο:


athensmagazine.gr


Πηγή: http://ift.tt/2kssohZ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top