ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μια μάνα έπνιξε την 14 μηνών κόρη της με ένα μαξιλάρι γιατί ήθελε γιο και χαμογελούσε την ώρα που ομολόγησε την πράξη της στη θεία του παιδιού.

Το δικαστήριο της Γλασκώβης είπε ότι η 28χρονη Sadia Ahmed έκλαψε πολύ όταν έμαθε ότι περίμενε κορίτσι και ήθελε να κάνει έκτρωση.

Η Ahmed στην αρχή αρνιόταν ότι σκότωσε την κόρη της Inaya στο σπίτι τους στην πόλη Drumchapel στις 17 Απριλίου του 2016.

Η θεία του μωρού, η Shagufta Yasmin, δήλωσε ότι η Ahmed της εξομολογήθηκε τη δολοφονία της Inaya – αλλά η 45χρονη δεν αποκάλυψε τότε στην αστυνομία αυτά που ήξερε.


Η μικρή Inaya μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων Royal Hospital στις 20 Απριλίου του 2016 όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Yasmin είπε στον εισαγγελέα Paul Kearney: “Όταν η Sadia ανακάλυψε ότι περίμενε κορίτσι δεν χάρηκε. Έκλαψε πολύ. Έλεγε συνέχεια ότι ήθελε γιο, όχι κόρη.”

“Είπε ότι ήθελε να κάνει έκτρωση. Εμείς της είπαμε “Να έχεις πίστη στο Θεό κι εκείνος θα σου δώσει ένα γιο την επόμενη φορά.”

Η Yasmin ισχυρίστηκε ότι την ημέρα που πέθανε η Inaya, μίλησε με την Ahmed στην κρεβατοκάμαρά της αφότου επέστρεψαν από το νοσοκομείο.

Πηγή: trelokouneli.gr 
Πηγή: http://ift.tt/2zqtBJh
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top