ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η Siemens θα αποκτήσει την TASS International, έναν παγκόσμιο πάροχο λογισμικού προσομοίωσης και υπηρεσιών engineering και δοκιμών που απευθύνονται πρωταρχικά στην αυτοκινητοβιομηχανία και επικεντρώνονται στην αυτόνομη οδήγηση
, στην ολοκληρωμένη ασφάλεια, στα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και στην μοντελοποίηση ελαστικών.
Με έδρα την περιοχή Helmond της Ολλανδίας, η TASS International έχει αναπτύξει μια πλούσια οικογένεια λύσεων που θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο λογισμικού της Siemens για τη διαχείριση του κύκλου ζωής του προϊόντος (PLM), και θα δώσει προστιθέμενη αξία στη θέση της ως κορυφαίου προμηθευτή λύσεων για την ανάπτυξη προϊόντων καθοδηγούμενα από συστήματα για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Η TASS International επικεντρώνεται σε αυτοματοποιημένες λύσεις οδήγησης και ενσωματωμένη (ενεργητική, παθητική) ασφάλεια, πρωταρχικά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Με το λογισμικό PreScan, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι προμηθευτές και οι κρατικές υπηρεσίες μπορούν να προσομοιώσουν σύνθετα σενάρια κυκλοφορίας και να επικυρώσουν ουσιαστικά τις αυτοματοποιημένες λύσεις οδήγησης και τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Με το κορυφαίο λογισμικό της Madymo για τη μοντελοποίηση της ασφάλειας των επιβατών, η TASS International μπορεί να προσομοιώνει την επίδραση μιας σύγκρουσης αυτοκινήτων στο ανθρώπινο σώμα. Το λογισμικό Delft-Tire της TASS International παρέχει εξαιρετικά ακριβή μοντέλα ελαστικών για τη δυναμική των οχημάτων και τις προσομοιώσεις πορείας και χειρισμού.
Η Siemens θα αποκτήσει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της TASS International και θα ενσωματώσει την επιχείρηση στην επιχειρηματική της μονάδα Λογισμικού PLM , η οποία αποτελεί μέρος της Διεύθυνσης του Digital Factory. Η TASS International έχει περίπου 200 εργαζόμενους και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών €27 εκατ. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017. Και τα δύο μέρη συμφώνησαν από κοινού να μην δημοσιοποιήσουν τους οικονομικούς όρους της εξαγοράς.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top