ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όταν η Σάρον πήρε σύνταξη μετά από μια καριέρα ως φαρμακοποιός, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της. Της άρεσε η νομαδική ζωή.



«Είμαι πραγματικά μια τσιγγάνα στην καρδιά», είπε.

Η Σάρον ζει σε ένα μικρό τροχόσπιτο μοντέλο 2015 που ρυμουλκείται από ένα τετράθυρο Jeep Wrangler. Το ρυμουλκό, το οποίο αγόρασε για 15.000 δολάρια συν τους φόρους, ζυγίζει λιγότερο από 1700 κιλά και τραβιέται εύκολα από το Jeep της.



Το ρυμουλκό λειτουργεί με ηλεκτρική σύνδεση ή με τρεις ηλιακούς συλλέκτες που θέτονται σε λειτουργία σε περίπτωση εκτός δικτύου.

Στο παρελθόν είχε μεγαλύτερα ρυμουλκό, αλλά λέει ότι δεν θα άλλαζε «το μικροσκοπικό της δάκρυ» για τίποτα. Αν και μπορεί να είναι όρθια σε κάθε μέρος του ρυμουλκού της, είπε ότι το να ζει σε τόσο μικρό χώρο της πήρε μέρες να το συνηθίσει.



Το τρέιλερ της περιλαμβάνει μια κουζίνα με ένα μικρό ψυγείο, ένα νεροχύτη και μια σόμπα με δύο μάτια, αλλά της αρέσει να μαγειρεύει έξω.

«Το καλύτερο πράγμα σε αυτό το μικρό σπίτι είναι ότι με αναγκάζει να ξοδεύω πολύ χρόνο στον εξωτερικό του χώρο. Όταν κάνεις αυτόν τον τρόπο ζωής, είσαι έξω στη φύση και την απολαμβάνεις», εξηγεί.

Το ρυμουλκό έχει ύψος 1,70 μέτρα και έχει πλάτος 3,5 μέτρα.



Έχει το μικρότερο μπάνιο που έχετε δει ποτέ, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό ντουλάπι με τουαλέτα που λειτουργεί και σαν ντους.

Περιλαμβάνει χώρο για CD / DVD player και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Υπάρχουν καθίσματα γύρω από το ρυμουλκό και ένας καναπές που γίνεται κρεβάτι και έχει ένα μικρό ξύλινο τραπέζι για φαγητό. Το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργήσει με ηλεκτρική ενέργεια.



Έχει επίσης πολλά παράθυρα που ανοίγουν και φέρνουν φως. Υπάρχει και ένας ανεμιστήρας.

Για την Σαρόν, ζώντας μέτρια και έχοντας την ελευθερία του να ταξιδέψει, είναι μόνο ένα από τα οφέλη της ζωής της σε ένα μικροσκοπικό τρέιλερ.

Λέει ότι είναι το καλύτερο μέρος για να κάνει κάποιος πολλούς νέους φίλους.


«Ποτέ δεν το μετάνιωσα. Πιστεύω ότι ο καλός τρόπος ζωής και οι άνθρωποι που συναντάς, είναι φαινομενικά. Είμαι πολύ καλύτερα έτσι. Έχω ζήσει σε σπίτια, έχω ζήσει σε όμορφα διαμερίσματα. Έχω ζήσει για δύο ή τρία χρόνια και δεν ήξερα τους γείτονές μου. Δεν ήξερα ποιος ήταν δίπλα μου. Έξω στο δρόμο, γνώρισα τόσους πολλούς εκπληκτικούς ανθρώπους που θα είμαστε πάντα σε επαφή.»


Πηγή: http://ift.tt/2hmUXfn
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top