ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Εντύπωση προκάλεσε σε επισκέπτες της Λήμνου, η εικόνα που αντίκρισαν σε περιοχή της Μύρινας, όταν είδαν Νιγηριανό άνδρα να έχει μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε σπίτι...



Η ιστορία του Νιγηριανού άνδρα, για τους περισσότερους κατοίκους της Λήμνου είναι γνωστή και ίσως πια έχει γίνει και μέρος της καθημερινότητας τους. Οι περισσότεροι το έχουν αποδεχθεί και μάλιστα του προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν όμως και αυτοί που κοιτούν την υπόθεση με δισταγμό.

H υπόθεση του Νιγηριανού άνδρα, έχει απασχολήσει και τις αρχές του τόπου, τόσο πρόσφατα όσο και στο παρελθόν, με τους υπεύθυνους των δομών του Δήμου να τον έχουν προσεγγίσει συζητώντας μαζί του διάφορες πιθανές λύσεις. Μάλιστα οι κοινωνικές δομές του νησιού, του έχουν προσφέρει στέγη, με τον ίδιο όμως μονίμως να αρνείται ευγενικά λέγοντας πως δεν επιθυμεί να αφήσει το αυτοκίνητο του.

Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά μιλούν για ένα φιλήσυχο άνδρα ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ποτέ τη συμπεριφορά του. Βέβαια σε όλους έχει δημιουργηθεί η απορία πως καταφέρνει να ζει χειμώνα – καλοκαίρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πηγή: limnosfm100.gr


Πηγή: http://ift.tt/2wwlv4R
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top