ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι τελευταίες μετρήσεις, είτε είναι… αριστερές, είτε…
δεξιές, δείχνουν πως οι ΑΝΕΛ περνούν δύσκολες ημέρες. Βεβαίως, έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως το κόμμα παραμονές εκλογών βρισκόταν στο όριο και τελικά μπήκε στη Βουλή. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

Το κόμμα, εμφανίζει σημάδια κόπωσης με όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό. Είναι χαρακτηριστικό πως τα κεντρικά όργανα έχουν πολύ καιρό να συνεδριάσουν, την ίδια ώρα που επιλέγονται οι απαντήσεις μέσω κοινωνικών δικτύων. Η υπόθεση του Noor1 προκάλεσε ζημιές στο κόμμα. Συν τοις άλλοις, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τα έργα και τις ημέρες του Πάνου Καμμένου (π.χ. να ψωνίζει… κούκλα barbie στο Λονδίνο) έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να υπάρχει «αντίδραση» και διάθεση εκ μέρους των βουλευτών να στηρίξουν τον πρόεδρό τους. Και όσοι βγαίνουν, προκαλούν περισσότερη ζημιά στο κόμμα, όπως π.χ. ο Παπαχριστόπουλος που είπε πως κάνει μπάνιο χωρίς να βλέπει… κηλίδα στη θάλασσα!

Ειδικά θέματα που είναι «απαγορευμένη ζώνη» στους ΑΝΕΛ, παραβιάζονται. Και πλέον, δεν μπορούν, τόσο ο Καμμένος όσο και οι βουλευτές του, να επιπλέουν σε… σωσίβια που τους πετούν από τη Νέα Δημοκρατία και την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θυμίζουμε πως χθες, έγινε γνωστό πως Ν.Δ. και ΔΗΣΥ δεν θα υπερψηφίζουν από εδώ και στο εξής νομοθετήματα με τα οποία διαφωνούν οι ΑΝΕΛ, δίνοντας τέλος στην «ανοχή στην έλλειψη δεδηλωμένης κυβερνητικής πλειοψηφίας», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά…

Δηλαδή, αφήνουν τους ΑΝΕΛ «γυμνούς», να εκτεθούν πολύ περισσότερο, κυρίως σε «ευαίσθητα θέματα», όπως π.χ. η ταυτότητα φύλου.

Όλα αυτά (και άλλα πολλά), βεβαίως, έχουν προκαλέσει τριγμούς στο κόμμα. Και ο Πάνος Καμμένος, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει. Και κοιτάζει το… πολιτικό του μέλλον.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν παζάρια μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου για τις επόμενες εκλογές. Ακούγεται έντονα πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας!

Όσον αφορά τους ΑΝΕΛ, κάποια στιγμή, ο ίδιος ο Καμμένος είχε πει πως εάν έρθει… μνημόνιο, θα φύγει από το κόμμα και δεν θα το ψηφίσει. Η ιστορία, έδειξε άλλα πράγματα. Μήπως όμως έφτασε ο καιρός;

press-news.gr


Πηγή: http://ift.tt/2xkMhtN
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top