ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πρώτη είδηση στα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης είναι ο τραγικός θάνατος της 62χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης από το απόγευμα της Πέμπτης.



Η άτυχη Σίλια Χόλινγκγουορθ από το Bradford-on-Avon του Wiltshire είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια.
Η άτυχη γυναίκα παρά τα σοβαρά της τραύματα κατάφερε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της στο Λονδίνο, και να τους ενημερώσει ότι δέχτηκε επίθεση από σκυλιά και ότι είναι σοβαρά τραυματισμένη. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Έπειτα όμως από έρευνες κλιμακίων της ΕΜΑΚ, η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε κατακρεουργημένη στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών.
Μάλιστα, η Χόλινγκγουορθ είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση και τα σημάδια έδειχναν ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα, κάτι που επαλήθευσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους Times: «Από τα σημάδια στη σορό, φαίνεται ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από άγρια ζώα, όπως λύκοι και τσακάλια» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbomb.gr


Πηγή: http://ift.tt/2xy0X9c
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top