ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σαν σήμερα ήταν τα γενέθλια της μικρής Άρτεμις η οποία το βράδυ του Σαββάτου, 19 Αυγούστου, έφυγε από τη ζωή.

Η 4χρονη κόρη του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά και της Κύπριας ηθοποιού, Ηλέκτρας Φωτιάδου, έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ο χαμός της βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ζευγαριού.

Η κηδεία της μικρής Άρτεμις πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Αγλαντζιά και παράκληση της οικογένειας προς όσους παρίσταντο στην κηδεία ήταν να μην φορέσουν μαύρα ρούχα, με την επισήμανση πως η κόρη τους λάτρευε το ροζ. Έτσι οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το μικρό κοριτσάκι που παρά τη γενναία μάχη που έδωσε με το καρκίνο επί ενάμιση χρόνο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Οι γονείς της όλο αυτό τον καιρό στάθηκαν με τεράστια δύναμη και αξιοπρέπεια στο πρόβλημα υγείας του παιδιού τους και έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την βοηθήσουν να νικήσει σε μια άνιση μάχη.

Μετά και τις δύσκολες ημέρες που πέρασε, ο Λουκάς Φουρλάς επέστρεψε στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του TVONE και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανάρτησε την ημερομηνία γέννησης της κορούλας του, η οποία είχε έρθει σαν σήμερα στον κόσμο...


με τους διαδικτυακούς του φίλους, και όχι μόνο, που είναι πάντα δίπλα στον Κύπριο δημοσιογράφο, να του στέλνουν διαρκώς μηνύματα συμπαράστασης και δύναμης.



Πηγή: http://ift.tt/2xGIp8P
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top