ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Και σημείον μέγα εφάνη εν των ουρανώ, γυνή ενδεδυμένη τον ήλιον και η σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα και έγκυος ούσα έκραζε κοιλοπονούσα και βασανιζόμενη δια να γεννήση»
!

Στο παραπάνω απόσπασμα της Αποκάλυψης, πολλοί βλέπουν την απόλυτη εφαρμογή του στο… ερχόμενο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών η οποία υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης.

Πως προκύπτει κάτι τέτοιο; Σύμφωνα με τους οπαδούς αυτής της θεωρίας, όπως καταγράφει ο βρετανικός independent, η γυναίκα στο κείμενο συμβολίζει την Παρθένο. Το στεφάνι (στέμμα) είναι ο Λέοντας (ως ο βασιλιάς των ζώων) και φυσικά ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στην αντίστοιχη ευθυγράμμιση η οποία θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Η ευθυγράμμιση αυτή θα σημάνει – πάντα σύμφωνα με τη θεωρία – μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδο επτά ετών κατά την οποία θα έρθει στον κόσμο ο Αντίχριστος και μαζί του ο όλεθρος, το χάος και ο θάνατος.

Πηγή: newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2jR33Ok
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top