ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η μικρή κόρη της Briana Hefley Shepard ανακάλυψε ότι η νέα έδρα της επιχείρησης της μητέρας της είχε θέα τις γραμμές του τρένου και ήταν πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό.


Κάθε μέρα για τέσσερα χρόνια, το κοριτσάκι στεκόταν σε ένα μεγάλο παράθυρο και χαιρετούσε τα τρένα κάθε φορά που περνούσαν.

Όμως μια μέρα, το μικρό κορίτσι έπαψε να στέκεται στο παράθυρο.

Σε μια δημοσίευση που μοιράστηκε στη σελίδα Love What Matters στο Facebook, η Shepard έγραψε το λόγο για τον οποίο το μικρό κορίτσι της δεν μπορούσε πια να χαιρετάει τα τρένα.

Η Briana γράφει ότι οι εισπράκτορες είχαν μάθει το μικρό κορίτσι και κάθε φορά την χαιρετούσαν κι εκείνοι από μακριά. Όταν η μικρή δεν ήταν στο παράθυρο, εκείνοι της σφύριζαν για να βγει και να τους χαιρετήσει.

“Σφύριζαν με τη σφυρίχτρα τους κι εκείνη έτρεχε στο παράθυρο,” έγραψε η μητέρα. “Αυτό γινόταν κάθε φορά.”

Όμως ήρθε η ώρα για την κόρη της Shepard να πάει στο σχολείο, πράγμα που σήμαινε ότι δεν μπορούσε πλέον να χαιρετά τους εισπράκτορες.

Η Shepard παραδέχεται ότι αυτό που τη συγκλόνησε ήταν όταν άνοιξε το παράθυρο και είδε τους εισπράκτορες να σφυρίζουν και να χαιρετάνε προς το μέρος της, χωρίς όμως να παίρνουν ανταπόκριση, αφού το μικρό κορίτσι δεν ήταν εκεί.

Την επόμενη μέρα, η Shepard άφησε ένα μεγάλο σημείωμα στο παράθυρο.

“Άρχισε το σχολείο”, έγραψε, μη γνωρίζοντας αν μπορούσε κανείς να το δει.

Πέρασαν εβδομάδες και ξαφνικά χτύπησε η πόρτα της οικογενειακής επιχείρησης. Ήταν ένας από τους εισπράκτορες.

“Στην αρχή δεν κατάλαβα ποιος ήταν αλλά μετά μου είπε ότι ήταν ένας από τους εισπράκτορες και ήρθε να ρωτήσει πού ήταν το ξανθό κοριτσάκι που τους χαιρετούσε.”

Σύμφωνα με την Shepard, οι εισπράκτορες είχαν δει το σημείωμα, αλλά δεν μπορούσαν να το διαβάσουν. Υπέθεσαν ότι το κοριτσάκι ήταν στο σχολείο, αλλά ήθελαν να ρωτήσουν για να σιγουρευτούν.


Ο εισπράκτορας που πλησίασε την Shepard δήλωσε ότι η μικρή τους έφτιαχνε πάντα την ημέρα κάθε φορά περνούσαν και την έβλεπαν να τους χαιρετάει και από τότε που άρχισε το σχολείο την έχασαν.

Όλοι οι εισπράκτορες ήθελαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για το κοριτσάκι όταν η Shepard τους είπε ότι πλησίαζαν τα γενέθλια της μικρής.

“Η ξεχωριστή σχέση τους μας επηρέασε και μας γέμισε με αγάπη και ελπίδα,” είπε η Shepard.

“Η σημερινή επίσκεψη αποκατέστησε την πίστη μου στην καλοσύνη και την ανθρωπιά. Αυτές είναι στιγμές που θα θυμόμαστε πάντα.”


Πηγή: http://ift.tt/2hqsLos
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top