ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι συνέβη στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Παρτιζάν; Ποιος ξένος της ομάδας "φτιάχτηκε" και για ποιο λόγο;



Το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα πρόκειται να κάνει κόντρα στην Παρτίζαν ο Γιάγκος Βούκοβιτς και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη πετάει στα σύννεφα ο Σέρβος διεθνής στόπερ.

Ο νέος αμυντικός "ογκόλιθος" του Ολυμπιακού μεγάλωσε ποδοσφαιρικά μαθαίνοντας να... μισεί τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου, μια και από την ηλικία των 11 ετών ανήκε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα. Γι’ αυτό και ήθελε σαν... τρελός να παίξει σε αυτά τα ματς και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει την πρόκριση από την Παρτίζαν, κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί στον επαναληπτικό με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Ο 29χρονος γιγαντόσωμος στόπερ ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για τη νέα ομάδα του η πιθανότητα της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (εξασφαλισμένη συμμετοχή στο... πανηγύρι της Ευρώπης μέχρι και το Δεκέμβριο, τουλάχιστον), αλλά ασφαλώς, έχει και τεράστιο προσωπικό κίνητρο να αγωνιστεί και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να αποκλειστεί η Παρτίζαν.

Έκανε τον "κατάσκοπο"

Γενικά, ο Βούκοβιτς υπήρξε κεντρικό πρόσωπο στον Ρέντη από τη στιγμή που η κληρωτίδα έφερε στο... διάβα των Ερυθρολεύκων την πρωταθλήτρια Σερβίας και ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη του επιθυμία να "πληγώσει" τους μισητούς αντιπάλους του Ερυθρού Αστέρα. Κάπως έτσι, έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε να συγκεντρώσει στους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για τις φετινές δυνατότητες της Παρτίζαν, φροντίζοντας και αυτός από τη μεριά του στην καλύτερη δυνατή "κατασκοπία" της.

Και μπορεί στο πρώτο ματς να μην αγωνίστηκε καθόλου, καθώς ο Μπεσνίκ Χάσι θέλησε να τον προστατέψει, σε αγωνιστικό (ήταν ακόμα εμφανώς ανέτοιμος) αλλά και προσωπικό επίπεδο (τον περίμενε πώς και πώς να τον υποδεχθεί με... γαλλικά η εξέδρα των γηπεδούχων), όμως όλα δείχνουν ότι στον επαναληπτικό θα είναι βασικός.

Πλέον, έχει ανεβάσει στροφές σε φυσική κατάσταση και ετοιμότητα και θέλει να δώσει τα πρώτα του διαπιστευτήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αλλωστε, η "ερυθρόλευκη" εξέδρα και το αδελφικό δέσιμο που υπάρχει με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα ήταν εξ αρχής ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ για τον Βούκοβιτς, ώστε να κάνει τη μεταγραφή στον πρωταθλητή Ελλάδας και τώρα θέλει να... χτίσει γέφυρες για μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση με την κερκίδα.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vsu7IM
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top