ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτή την τολμηρή τοποθέτηση έκανε ο Elon Musk σχετικά με το νέο μοντέλο της Tesla Motors, το Model 3 το οποία έκανε πριν από μερικές ημέρες την παγκόσμια πρεμιέρα του.Σύμφωνα με το Car Advice, ο αμερικανός επιχειρηματίας δήλωσε με αυτοπεποίθηση στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Η νέα γενιά μονάδων ισχύος, η οποία χρησιμοποιείται στο Model 3, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να περάσουν ένα εκατομμύριο μίλια ανάμεσα στα service»!

Βέβαια αυτά τα λόγια θα πρέπει να αφορούν σε… αντοχές, καθώς ανάμεσα σε αυτή την απόσταση θα πρέπει να υπάρχουν… στάσεις, αρκετές στάσεις, για αναπληρώσεις υγρών, κλασικούς ελέγχους κ.α. Όμως είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή του να «πουλήσει» πως η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιώ το Model 3, είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στους νέους ιδιοκτήτες, η Tesla δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση για το όχημα και οκτώ χρόνια για το σύστημα μπαταριών (τουλάχιστον αυτά τα χρονικά πλαίσια ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής).

Το Model 3 που μπορεί να εφοδιαστεί με hardware που υποστηρίζει πλήρη αυτονομία, αποτελεί στοίχημα για την Tesla που όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ, κοιτάζει και από τα μέρη μας (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Όσο για τον Elon Musk, διακρίνεται από ιδιαίτερη περηφάνια για τα μοντέλα της εταιρείας του που δεν δίστασε να δημοσιεύσει tweets με κόντρες σε δημόσιους δρόμους. Κι αυτό διότι σε αυτές, κερδίζει το «δικό του» Model S P100D (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Πηγή: newsauto.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hpWaSE
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top