ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Βασίλης Κικίλιας: Το life story του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και οι κοινές διακοπές με τη Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας έχει ύψος δύο μέτρα ακριβώς, κάτι που κερδίζει αυτόματα την προσοχή μόλις μπει στο χώρο. Κάτι που σχολίασε και η 
Τζένη Μπαλατσινού όταν τον υποδέχτηκε στην εκπομπή «Jenny Jenny» ως καλεσμένο της. 
Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά μέσω  κοινών γνωστών και η καλή χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους ήταν εμφανής και στην τηλεοπτική τους συνάντηση.
Αυτές τις μέρες βρέθηκαν να κάνουν κοινές διακοπές στην Πάτμο. Οι δυο τους εθεάθηκαν να είναι μαζί τόσο στην πόλη της Πάτμου, να περιδιαβαίνουν μαζί τα μικρά γραφικά σοκάκια αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αίγαιου σε παραλία του νησιού. 
Η online έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες.
Η ζωή του Βασίλη Κικίλια, που ανδρώθηκε μέσα από τον πρωταθλητισμό, εξελίχθηκε μέσα από συνεχείς προκλήσεις και αλλαγές, που ήταν σαν να έρχονταν κάθε φορά τη σωστή στιγμή για το επόμενο βήμα.
Ποιος είναι όμως, ο Βασίλης Κικίλιας;
Ο Βασίλης Κικίλιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Γεννήθηκε στα Εξάρχεια και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, με πατέρα και μητέρα καθηγητές Πανεπιστημίου στο Μαθηματικό τμήμα και τη Φιλολογία αντίστοιχα. Έχει μια αδελφή, την Κατερίνα, που είναι δύο χρόνια μικρότερη.
Τελείωσε τη Λεόντειο Σχολή στη Νέα Σμύρνη και από μαθητής ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στην κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και κατέληξε στο μπάσκετ. 
Αγωνίστηκε με τις φανέλες του Πανιωνίου και της ΑΕΚ και έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας του κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας (2002), το Κύπελλο Ελλάδας (2001) και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΣΑΠΟΡΤΑ (2000). Ενώ έπαιξε και στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.
Παράλληλα με τον αθλητισμό, ο Βασίλης Κικίλιας σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε, και τώρα κάνει την ειδικότητά του ως ορθοπεδικός χειρουργός. 
Το 2006 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, στο τμήμα Διοίκησης και Οργάνωσης Νοσοκομείων και σήμερα εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή.
Αν και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, ο Βασίλης Κικίλιας προσπαθεί να ζει την κάθε στιγμή και να ασχολείται με δραστηριότητές που τον εκφράζουν. Εκτός, λοιπόν, από τον αθλητισμό, που είναι και η μεγάλη του αγάπη , ο ίδιος επιλέγει στον ελεύθερό του χρόνο να ακούει μουσική, να διαβάζει ιστορικο-πολιτικά βιβλία και να βλέπει ταινίες.
Έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με τα κοινά από το 2004, όταν βρέθηκε ως σύμβουλος στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
Στις δημοτικές εκλογές 2006, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη. Διετέλεσε Προέδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (Ο.Ν.Α.). Το 2007 εκλέχθηκε 2ος στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και το 2010 ανέλαβε επικεφαλής της νεοσύστατης Γραμματείας Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.
Από το 2012 είναι βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία και τον Ιούλιο του 2014 ορκίστηκε υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ενώ σήμερα εκτελεί καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Η προσωπική ζωή και η φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα
«Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για την προσωπική μου ζωή στο Διαδίκτυο. Πάντα ήμουν εκτεθειμένος στα επαγγελματικά μου, έτσι θέλω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Δεν το κρύβω, αλλά και δεν το προκαλώ. Πρέπει να έχεις ένα χώρο προστατευμένο, δικό σου, μόνο για τον άνθρωπό σου», είχε πει συνέντευξή του στο περιοδικό People ο 43χρονος πολιτικός.
«Θα παντρευτώ και θα κάνω και πολύ όμορφα παιδιά. Βλέπω, όμως, ανθρώπους να παντρεύονται ελαφρά τη καρδία και με στενοχωρεί, γιατί χωρίζουν. Ο άντρας πρέπει να είναι χορτασμένος και να έχει κάνει πράγματα. 
Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αλλά θέλω να διαλέξω το σωστό άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Να με στηρίζει στα δύσκολα, να είναι εκεί στις χαρές μου, να δημιουργούμε μαζί», είχε συμπληρώσει.
Ένας από τους στενούς του φίλους είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Γνωρίζονται από την εποχή που ήταν αθλητής.
Δες όσα είχε πει ο ίδιος για τη ζωή και την καριέρα του όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Tatiana Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου.
freegossip.gr




Πηγή: http://ift.tt/2fAFUO8
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top