ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Να απαγάγουν και να βιάσουν μια 20χρονη φοιτήτρια θέλησαν τρεις άνδρες στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.


Ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς δεν μπορούσαν να οδηγήσουν το αυτοκίνητό της, που λειτουργούσε με ταχύτητες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την 20χρονη Jordan Dinsmore επέστρεφε στο σπίτι της από την δουλειά, όταν της επιτέθηκαν τρεις άντρες και την απείλησαν με όπλο. Την έβαλαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και ένας από αυτούς επιχείρησε να το οδηγήσει. Όμως, κανείς από τους τρεις δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο, που είχε ταχύτητες και δεν ήταν αυτόματο.

Ο ένας από τους τρεις εγκατέλειψε το σημείο και εξαφανίστηκε, όμως, όπως λέει η κοπέλα, οι άλλοι δύο την ανάγκασαν να οδηγήσει εκείνη, και να τους πάει σε ένα ΑΤΜ, όπου σήκωσαν λεφτά από την κάρτα της.
20xroni1
Αμέσως μετά τους άκουσε να λένε πως θα την πήγαιναν στο σπίτι της θείας του ενός για να την βιάσουν. «Σκεφτόμουνα την μητέρα μου που όταν ήταν κι εκείνη φοιτήτρια της είχε επιτεθεί ένας άντρας για να την βιάσει, όμως μπόρεσε να τον χτυπήσει και να του ξεφύγει και έλεγα μέσα μου πως θα τα καταφέρω», είπε η 20χρονη.

Τότε, έβαλε το λεβιέ των ταχυτήτων στο νεκρό και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πηδήξει έξω. Και το κατάφερε, γλιτώνοντας τα χειρότερα. Οι απαγωγείς, ένας 17χρονος και δύο 15χρονοι, συνελήφθησαν από την αστυνομία, σύμφωνα με την Daily Mail.


Πηγή: http://ift.tt/2uodkS8
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top