ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η πιο παράξενη τάση στο Instagram: Τα κορίτσια κοιτάνε κάτω


Έχουν χάσει τους φακούς επαφής τους και ψάχνουν να τους βρουν; Όχι, είναι η νέα τάση σε selfies και επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έχει βάλει φωτιά στο Instagram. 


Είναι καινούργια αυτή η τάση κι όμως είναι, πιθανά, από τις πιο απλές. Παρότι είναι ασυνήθιστη. Διασημότητες και πρόσωπα με επιρροή, τόσο στην Αυστραλία όσο και αλλού, πλέον, εμφανίζονται στις selfies τους και σε επαγγελματική φωτογράφιση, χαμηλοβλεπούσες! Κοιτάζουν κάτω, κι όχι εμάς! 


Κι ας το ομολογήσουμε: αυτή η απουσία αυθάδειας στο βλέμμα που καρφώνει τον φακό γεννά ένα πιο ειλικρινές, πιο ανυπόκριτο vibe.

Τώρα, είτε κοιτάζοντας τα σκαλοπάτια καθώς ανεβαίνουν μια σκάλα, είτε στρέφουν το πρόσωπο τους την τελευταία στιγμή στη διάρκεια φωτογράφισης, πάμπολλες επώνυμες δοκιμάζουν τη νέα τάση. Από τις γκουρού του Queensland στην Αυστραλία, Shani Grimmond και Hannah Polites, την μπλόγκερ ταξιδιών Sjana Earp, και το μοντέλο Mimi Elashiry μέχρι την Devin Brugman του «A Bikini A Day», την Elyse Knowles, σταρ του μόντελινγκ και την social star Inka Williams.Πηγή: http://ift.tt/2vyeTBF
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top