ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Eurobasket 2017: Ξεκινά τα φιλικά η εθνική χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ενόψει Eurobasket
, ξεκινά με το τουρνουά της Πάτρας αύριο Δευτέρα, χωρίς όμως το Γιάννη Αντετοκούνμπο που χρειάζεται ξεκούραση. 
Η εθνική εφήβων τερμάτισε στην 7η θέση του Ευρωμπάσκετ, ενώ οι νεάνιδες νίκησαν την Τουρκία.
Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά της Πάτρας που ξεκινά αύριο με τον αγώνα Ελλάδα-Ρουμανία στις 21.00 (το άλλο παιχνίδι Μ.Βρετανία-Ουκρανία στις 18.45) αναλώθηκε στον μεγάλο απόντα της εθνικής, Γιάννη Αντετοκούνμπο. 
Ο Κώστας Μίσσας επιχείρησε να διασκεδάσει τον προβληματισμό του κόσμου τονίζοντας ότι ο μεγάλος σταρ της ομάδας χρειάζεται απλά ξεκούραση(Παπανικολάου-Μπουρούσης (αρ.) και Μίσσας (δ) εκπροσώπησαν την εθνική στη Σ/Τ του τουρνουά της Πάτρας
«Υπήρχε ένα θέμα με το δεξί του γόνατο. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και χρειάζεται ξεκούραση. 
Ο Γιάννης είναι εδώ, θα κάνει κάποιες συγκεκριμένες προπονήσεις, ατομικές, χωρίς να μπαίνει στη λογική των επαφών. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε καλά, υγιείς για να μπορέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε έτοιμοι για ένα Ευρωμπάσετ έχοντας προσδοκίες και μεγάλη διάθεση. 
Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, να σπάσουμε την προϊστορία αυτών των επτά χρόνων. Είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε πως είναν ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες και για αυτό ακριβώς το λόγο, η λογική μας είναι να πάμε βήμα βήμα να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και οραματιζόμαστε».
Οι νικητές των δύο «ημιτελικών» θα αγωνιστούν στον τελικό του τουρνουά την Τρίτη (8/8, 21.00), ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό (18.45). Το κλίμα πάντως είναι πολύ καλό στις τάξεις της εθνικής, παρά το απρόοπτο με τον Giannis, κάτι που φαίνεται και στο 2ο κομμάτι του backstage βίντεο της επίσημης φωτογράφισης της εθνικής ομάδας (δείτε εδώ το α μέρος).


Πηγή: http://ift.tt/2fm06mP
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top