ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πώς μπορούν οι "ερυθρόλευκοι" να αλλάξουν τελείως επίπεδο και να...
ξεφύγουν τόσο εμπορικά όσο και αγωνιστικά;

Ο Ολυμπιακός επεκτείνεται συνεχώς και προσπαθεί να ανέβει επίπεδο ως σύλλογος όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στον επιχειρηματικό, στον οποίο "ψάχνεται" συνεχώς για τα καλύτερα δυνατά deals.

Η εφημερίδα Sportday επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο το θέμα της φιλοξενίας των Πειραιωτών στην K-17 της Beijing Enterprises Group FC, ομάδας που ανήκει στην εταιρεία-κολοσσό «Beijing Enterprises», η οποία συνεργάζεται επισήμως με τους πρωταθλητές Ελλάδος από τον περασμένο Μάιο.

Το sportdog.gr, ωστόσο, σας είχε ενημερώσει για το "άνοιγμα" του Ολυμπιακού και την αναζήτηση "συμπαικτών" στο διοικητικό κομμάτι εδώ και αρκετό καιρό, με αφορμή εκείνη τη φιλοξενία. Η συνεργασία των Ερυθρολεύκων με τη συγκεκριμένη εταιρεία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού μέσω αυτής είναι πολύ πιθανό να βρεθούν οι... συμμέτοχοι που θα ενισχύσουν τους Πειραιώτες.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και κάποιοι εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις. Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να μπουν "συμπαίκτες" από την Ασία, ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει αν το επενδυτικό σχήμα που μπορεί να προκύψει θα είναι από την Κίνα ή από τη Νότια Κορέα, αλλά και το πότε θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι στον τομέα των συνεργασιών και του marketing είναι ένα επίπεδο πάνω από κάθε άλλη ελληνική ομάδα λειτουργώντας στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Το δε εγχείρημα που έχουν στα σκαριά με τους Ασιάτες επενδυτές δείχνει ικανό να… απογειώσει την ομάδα τόσο εμπορικά όσο και αγωνιστικά.


Πηγή: http://ift.tt/2f3mf9r
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top