ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πολλοί ήταν οι διακριθέντες από την ισοπαλία των Ερυθρολεύκων απέναντι στην Παρτιζάν, ωστόσο υπήρχε κάποιος που κέρδισε απλόχερα το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.



Ο Ολυμπιακός χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Παρτιζάν, δηλαδή την πρόκριση, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο για την εποχή, αν και στα τελευταία λεπτά υπήρξε μια αδικαιολόγητη χαλάρωση.

Αρκετοί παίκτες των Ερυθρολεύκων διακρίθηκαν, όπως ο Καρσελά, ο οποίος εκτός από το γκολ, είχε στο ενεργητικό του και κάποιες εξαιρετικές ατομικές ενέργειες, ωστόσο υπήρχε και κάποιος που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αυτός ήταν ο Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος αν και άπειρος σε αυτό το επίπεδο, πραγματοποίησε μία πολύ μεστή εμφάνιση, δείχνοντας ότι στον Ολυμπιακό μπορούν να υπολογίζουν πολλά σε αυτόν.

Ο νεαρός μπακ φάνηκε πολύ ώριμος στο παιχνίδι του, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, αλλά και καλά ανεβάσματα, ενώ πιστώνεται και την εξαιρετική ασίστ στο πολύ όμορφο γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Όπως σας γράφαμε από την προετοιμασία, ο μικρός είχε "τρελάνει" άπαντες στον Ολυμπιακό με τις επιδόσεις του και τώρα έρχεται να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν στο Λιμάνι με μία ακόμα σούπερ εμφάνιση, μιας και ήταν καλός και στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος κέρδισε ουκ ολίγες φορές το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας στο Καραϊσκάκη, η οποία αναγνώρισε πως ο συγκριμένος παίκτης έχει όλα τα προσόντα για να κάνει στο μέλλον σπουδαία πράγματα.  

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2v0q6YN
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top