ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Η συγχώνευση του Πανελληνίου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας ολοκληρώθηκε
και τυπικά, με αποτέλεσμα η νέα ομάδα μπάσκετ των ανδρών με την επωνυμία Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική, με έδρα το κλειστό της Κυψέλης «Βασίλης Γκούμας».
Πρωταθλητές της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου των Ολυμπιονικών ανέλαβαν τη διοίκηση εδώ και κάποιους μήνες με στόχο να «χτίσουν» σε υγιή θεμέλια τον νέο Πανελλήνιο και να τον επαναφέρουν στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ (σ.σ. Βασίλης Γκιούσμας, Βασίλης Γκούμας, Βαγγέλης Πετρόπουλος και Ποφάντης Στέφανος) με την αμέριστη συμπαράσταση του παλαίμαχου διεθνή μπασκετμπολίστα του Πανελληνίου, Σαράντη Παπαχριστόπουλου, κινήθηκαν δυναμικά, κλείνοντας συμφωνίες με χορηγούς όλο αυτό το διάστημα, ενώ ανέθεσαν την τεχνική ηγεσία στον μέχρι πρότινος προπονητή του Γυμναστικού Λάρισας, Θανάση Μπουλιάκη. Ήδη, έχουν ξεκινήσει τα try-out παικτών, σε καθημερινή βάση, στην Κυψέλη. Για τις 21 Αυγούστου ορίστηκε η επίσημη «πρώτη» της έναρξης της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, Θανάσης Μπουλιάκης, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ, όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για να πει το «ναι» στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας της Κυψέλης: «Το κίνητρο ήταν τεράστιο, έτσι όπως εξελίχθηκε με το θέμα της συγχώνευσης του Πανελληνίου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, στον οποίο διατελούσα προπονητής. Μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους του Πανελληνίου και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ. Έχω έρθει στην Αθήνα εδώ και αρκετό καιρό. Στήνουμε την ομάδα, τόσο μέσα στο γήπεδο, καθώς και εκτός γηπέδου! Ο Πανελλήνιος στήνεται σε μία πολύ καλή και στέρεα βάση. Περιμένουμε όλοι να δούμε την μπασκετική αναγέννηση του Πανελληνίου». 
Αναφορικά, στο «χτίσιμο» της ομάδας που θα συμμετάσχει στη Β’ Εθνική την ερχόμενη σεζόν, ο τεχνικός του Πανελληνίου εξήγησε: «Έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία μεταβατικής περιόδου εδώ και ένα μήνα και μέσα σε αυτή έχουν ενταχθεί τα try-out σε αθλητές νεαρής ηλικίας κυρίως. Έχουμε ξεχωρίσει δυο – τρεις από αυτούς, τους οποίους θα κρατήσουμε στο νέο ρόστερ της ομάδας. Αυτοί μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα στελεχώσουν το ρόστερ, θα βρεθούμε όλοι μαζί εδώ, στις 21 Αυγούστου, για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν». 
Ο γενικός γραμματέας του Πανελληνίου, Στέφανος Ποφάντης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Με την δρομολόγηση όλων των θεμάτων που αφορούν το τμήμα μπάσκετ, ξεκινάμε δυναμικά τώρα και με τα άλλα αθλήματα, έχοντας προτεραιότητα το στίβο, ενώ έπεται το χάντμπολ».
Από αυτό το καλοκαίρι, εξάλλου, αρχιπροπονητής στο τμήμα κολύμβησης του Πανελληνίου, ανέλαβε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στα 10χλμ κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top