ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Άκης κάνει και πάλι τη διαφορά με αυτή την ιδιαίτερη πίτσα.

Υλικά
1 φέτα καρπούζι πάχους 2 εκ.
Ντοματάκια κομμένα στα 2 ή στα 4
Ελιές σε ροδέλες χωρίς κουκούτσι
Καυτερή πιπεριά σε φετούλες
Φέτα σπασμένη με τα δάχτυλα σε μικρά κομμάτια
Μέλι ή κρέμα βαλσάμικο
1 πρέζα χοντρό αλάτι
Φύλλα βασιλικού

Διαδικασία

Ανάβουμε τον φούρνο στο γκριλ στο τέρμα. Βάζουμε το καρπούζι σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε για μερικά λεπτά μόνο μέχρι να καραμελώσει η επιφάνεια του ελαφρά.

Αφαιρούμε από τον φούρνο και το μεταφέρουμε σε μια πιατέλα. Αλατίζουμε ελαφρά την επιφάνειά του. Σκορπίζουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τη φέτα και τις ελιές.

Πασπαλίζουμε με το μέλι ή την κρέμα μπαλσάμικο. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. Μπορούμε βέβαια και να μην το ψήσουμε και να το γευτούμε έτσι δροσερό.

Πηγή: akispetretzikis.com


Πηγή: http://ift.tt/2uCMpTD
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top