ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όχι, δεν είναι μαλάκας. Απλά δε σε θέλει
Όταν κάποιος σε θέλει, φαίνεται· όπως κι όταν δε σε θέλει.


Δεν είναι μαλάκας, απλώς δε σε θέλει…

Ο χρόνος περνά κι όσο οι εποχές αλλάζουν οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκοι.
Κωδικοποιούν συναισθήματα και συμπεριφορές, ύστερα πασχίζουν να τις αποκρυπτογραφήσουν.

Συζητήσεις επί συζητήσεων, ανάλυση κι υπερανάλυση ώρες των ωρών, μ’ ένα τσιγάρο κι ένα ποτό στο χέρι καταλήγοντας σχεδόν πάντα, ομόφωνα σ’ ένα συμπέρασμα: «είναι μαλάκας μωρέ».

Το έχεις πει κι εσύ, το έχω πει κι εγώ.
Δεν τηλεφώνησε, είναι μαλάκας.Δεν απάντησε, είναι μαλάκας.
Αφού προηγηθεί αυστηρή μελέτη κάθε λέξης και κίνησής του, αφού επεξεργαστεί σχολαστικά ακόμη και το νευρικό χτύπημα του ποδιού του κάπου στο 42ο λεπτό –κι ας κατουριόταν ο δύσμοιρος ο άνθρωπος– προσπαθείς να εξηγήσεις και να ερμηνεύσεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του, τι είναι αυτό που τελικά σκέφτεται.

Θα καταλήξεις πως είναι δειλός κι ανώριμος, πως σε θέλει αλλά δεν ξέρει πώς να το εκφράσει, πως τον επηρεάζουν τα ρεμάλια οι φίλοι του.Θα καταστρώσεις σχέδια και με χειρουργική ακρίβεια θα προγραμματίσεις την επόμενη κίνησή σου. 

Να τον γράψεις; Να τον τσιγκλήσεις; Να τον χαιρετήσεις ή μήπως να κρατήσεις μούτρα; «Όχι, δε θα του μιλήσω αλλά μετά θα λέει πως ασχολούμαι και μαζί του ο μαλάκας».Κορίτσια, κρατήστε το μαλλί να μη σας πέσει, ακολουθεί βόμβα μεγατόνων. Δεν είναι περίπλοκος, ούτε βαθύς κι όχι, δεν είναι μαλάκας, απλώς δε σε θέλει.

Μην ταράζεσαι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.«Μα κάναμε έρωτα με τόσο πάθος, δε γίνεται να μη με θέλει». Ώπα κουκλίτσα μου, σεξάκι κάνατε και το γουστάρατε κι οι δύο. 

Ορμές είναι και δεν είναι καθόλου κακό πού και πού να εκτονώνονται – μάλλον αναγκαίο ήταν. Όσο για τα χάδια και τα λόγια, ε πρέπει να ντύνονται και με λίγο ρομάντζο αυτά τα πράγματα για να μη μας κάτσουν στο στομάχι.

Γενικότερα πρέπει να μάθεις να μην πιστεύεις λόγια μεθυσμένα και καυλωμένα· κι ας είναι συχνά τα ομορφότερα.

Και για να τελειώνουμε, ο άντρας είναι ό,τι πιο απλό έχει δημιουργήσει αυτό το σύμπαν. Αν γουστάρει, θα τηλεφωνήσει. Αν δε γουστάρει, θα εξαφανιστεί κι αν δώσεις το δικαίωμα της καβάτζας, θα γίνεις η καβάτζα.

Για στάσου όμως, θα είναι κι η δική σου καβάτζα.

Το αρσενικό που γουστάρει θα είναι μαζί σου γιατί απλώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς κι όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.

Όταν κάποιος σε θέλει, φαίνεται· όπως κι όταν δε σε θέλει. Δεν κρύβει κάτι πίσω απ’ αυτά που δε λέει κι ίσως να μην εννοεί πάντα αυτά που λέει ή μάλλον αυτά που εσύ μεταφράζεις πως λέει.

Και στην τελική, για αναρωτήσου μήπως είσαι εσύ ο μαλάκας που καίγεσαι κι ασχολείσαι κι ακόμα δεν έμαθες πως η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί και κάθε κρεβάτι δεν κρύβει κι ένα μεγάλο έρωτα.


Γράφει η Πωλίνα Πανέρη
pillowfights

Πηγή: http://ift.tt/2w9ZXda
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top