ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Υπάρχουν άνδρες και άνδρες. Εσύ ποιον θα διαλέξεις;
Είμαι μία φυσιολογική γυναίκα ή τουλάχιστον προσπαθώ να είμαι…
Έχω αποδεχτεί ότι δεν μπορώ να είμαι σούπερ ηρωίδα και αναγνωρίζω ότι ένας άνδρας μπορεί να υπερτερεί σε πολλά σημεία σε σχέση με μία γυναίκα.


Σέβομαι και αγαπώ τους άνδρες. Μ’ αρέσει να κάνω παρέα μαζί τους, τις περισσότερες φορές έχουν καθαρή ψυχή και υπέροχο χιούμορ. Γι’ αυτό πάντα πίστευα ότι ακόμη κι αν υποβόσκει ένας ερωτισμός ή ένα επιφανειακό φλερτ αυτό δεν αποκλείει την διαμόρφωση μίας ωραίας και υγιούς φιλίας ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα. 
Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, αλλά τις περισσότερες φορές, αν είναι ξεκάθαρο και από τις δύο πλευρές το ερωτικό τους «status», τα πράγματα μπορούν να είναι απλά και φυσιολογικά.
Δε χρειάζεται να σου συμβεί κάτι προσωπικά για να διαμορφώσεις άποψη για τους άνδρες που συναναστρέφεσαι. 
Συμβαίνουν καθημερινά περιστατικά γύρω σου, σε παρέες, στο χώρο εργασίας, στον περίγυρο γενικώς, που αν είσαι λίγο πιο έμπειρη και ώριμη μπορείς να διαχωρίσεις τις γνήσιες ανδρικές συμπεριφορές από τις «γυναικουλίστικες». 
Γιατί ειλικρινά η πείρα μου μέχρι σήμερα με έχει διδάξει ότι «γυναικούλες» δεν είναι μόνο κάποια ανασφαλή θηλυκά, αλλά πολύ συχνά και κάποια ανασφαλή αρσενικά.
Κανείς δε γεννιέται κακός ή κομπλεξικός. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Όταν γεννιόμαστε είμαστε λευκά χαρτιά και ο χαρακτήρας μας πλάθεται από τα βιώματά μας. Επίσης όσοι δεν περνούν καλή φάση στη ζωή τους ή δεν είναι όσο ευτυχισμένοι θα ήθελαν ασχολούνται με τις ζωές των άλλων γιατί έτσι αποκτούν κι αυτοί ζωή. 
Ζουν μέσα από τους άλλους σπάζοντας την βαρετή καθημερινότητά τους. Αυτό είναι νόμος: Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες.
Κι άντε… να το ανεχτείς από μία γυναίκα. Λες «Εντάξει μωρέ, οι γυναίκες είναι επιρρεπείς στο κουτσομπολιό, το έχουν στο αίμα τους μέχρι ένα βαθμό», αλλά το αντρικό κουτσομπολιό είναι… τραγικό, ειδικά όταν γίνεται χωρίς φρένο.
Το κουτσομπολιό είναι ο ένας άξονας. Αλλά είναι συνυφασμένος με άνδρες χωρίς φερεγγυότητα. Το πιο σημαντικό κριτήριο, όχι μόνο για να κάνεις σχέση με κάποιον, αλλά για να ξεχωρίζεις τους μεν από τους δε, πρέπει να είναι το πόσο γνήσιος, ευθύς, αυθεντικός και διακριτικός είναι ένας άνδρας. 
Να μη ρωτάει πολλά, να μην έχει άποψη για όλα και να αποφεύγει να πιάνει μικροσυζητήσεις. Δεν τον τιμούν. 
Το σωστό αρσενικό δεν αναλώνεται σε μικρότητες, δεν λέει άλλα και εννοεί άλλα, δεν υπόσχεται με λόγια, δεν τα λέει στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη… Έχει αυτοσεβασμό, είναι ντόμπρος, σέβεται την ιδιωτικότητα των άλλων και είναι εχέμυθος. 


Έμπιστος άνδρας: Άλλο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Δεν μεταφέρει ποτέ σε άλλους αυτά που του εμπιστεύονται.


Πηγή: http://ift.tt/2vaLkn0
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top