ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

«Καίγεται» το κινητό σου το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να κάνεις


Το καλοκαιράκι δεν είναι και ο καλύτερος φίλος για τα smartphones κινητά. Αν μάλιστα το έχουμε και στην παραλία και χαζεύουμε, τότε το σίγουρο είναι πως θα...

«αρπάξει φωτιά»!

Πώς όμως να καταφέρεις να διατηρήσεις τη θερμοκρασία του κινητού σου σε φυσιολογικά επίπεδα;

Ιδού τέσσερις δοκιμασμένοι τρόποι που παρουσιάζει το Digitallife.gr.

Μην αφήνετε το κινητό σας στο αυτοκίνητο. Όταν ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη τα μέταλλα του αυτοκινήτου αυξάνουν εντυπωσιακά τη θερμοκρασία τους και όλη αυτή η θερμότητα, ανεβάζει και τη θερμοκρασία της καμπίνας. Επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην το αφήνετε εκεί.

Απενεργοποιήστε όσες από τις λειτουργίες του smartphone δεν χρησιμοποιείτε, όπως για παράδειγμα τα Bluetooth, LTE, Wi-Fi και GPS, καθώς και αυτά μπορούν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

Αφαιρέστε τη θήκη. Η θήκη του κινητού μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη, ειδικά αν κάνει ζέστη, επομένως μια καλή λύση είναι να την αφαιρέσετε, με την προϋπόθεση να είστε πιο προσεκτικοί στη χρήση του για να μην γρατσουνιστεί ή σπάσει.

Επιλέξτε ένα δροσερό και σκιερό μέρος για να αποθηκεύσετε το κινητό σας. Μην σκεφτείτε να το βάλετε στο… ψυγείο καθώς η απότομη πτώση της θερμοκρασίας μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία υγρασίας στο εσωτερικό του και να καταστρέψει τα εσωτερικά κυκλώματα.


Πηγή: http://ift.tt/2w9DMRi
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top