ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας έξυπνος ουρακοτάγκος προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του φίλου του βάζοντας ένα πανί πάνω από το κεφάλι του! Οι δύο ουρακοτάγκοι περνάνε τις μέρες τους στο κέντρο Save the Orangutan και έχουν αφήσει τον εαυτό τους ελεύθερο στο ασφαλές αυτό περιβάλλον.


Ο ένας είναι δουλευταράς, αφοσιωμένος και δεν παρατηρεί τον φίλο του που προσπαθεί να περάσει καλά. Ο άλλος ουρακοτάγκος, από την άλλη, κάνει τα πάντα για να τον προσέξουν. Μάλιστα γι’αυτό τον λόγο μεταμφιέστηκε με ένα πανί.

Κάνει αρκετές προσπάθειες για να φτιάξει την διάθεση του δουλευταρά ουρακοτάγκου, αλλά εκείνος δεν τον παρατηρεί. Όσο πιο πολύ τον αγνοεί, τόσο πιο αστείες κινήσεις κάνει. Αποφασισμένος να του τραβήξει την προσοχή, όχι μόνο μεταμφιέζεται, αλλά συνδυάζει την μεταμφίεση του με ανάλογες κινήσεις. Τότε το πάνε πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

Είναι ξεκάθαρα εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και είναι απίστευτο να βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφονται ο ένας τον άλλο σε ένα κέντρο με 500 ακόμη ουρακοτάγκους. Οι δυο τους θα μπορούσαν να διασκεδάσουν ολόκληρο κοινό για μέρα!

Ο ξεκαρδιστικός ουρακοτάγκος μπορεί να προσπάθησε πολύ για να τραβήξει την προσοχή του φίλου του, αλλά έφτιαξε τη μέρα όλων. Δείτε στο βίντεο την αστεία σκηνή!


Πηγή: http://ift.tt/2vnqzqn
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top