ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης έως 15 ετών βρίσκεται μία παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών από το Μίσιγκαν, που κατηγορείται ότι έκανε σ#ξ με δύο έφηβους, στο αυτοκίνητό της.



Η 38χρονη Brooke Lajiness κατηγορείται πως αποπλάνησε τους εφήβους, στέλνοντάς τους στα social media γυμνές της φωτογραφίες που έβγαζε μπροστά από καθρέφτες, το περασμένο καλοκαίρι.

Η ίδια η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε ψύχραιμη ενώπιον του δικαστηρίου, στο οποίο ομολόγησε την ενοχή της ότι έκανε σ#ξ με έναν 14χρονο και στ##ατικό έ#ωτα με ένα 15χρονο αγόρι.

Σε αντάλλαγμα, οι εισαγγελείς συμφώνησαν να σταματήσουν τη δίωξή της για 10 επιπλέον κατηγορίες. Η ποινή που θα επιβληθεί στην 38χρονη, αναμένεται να κυμανθεί από πέντε έτη και εννέα μήνες έως 15 χρόνια.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η κατηγορούμενη δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της, που προκάλεσαν μεγάλο πόνο στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, η πλειοψηφία των παράνομων σ##ουαλικών επαφών της 38χρονης με τους εφήβους έγινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο σε αυτοκινητόδρομο.

Η σύλληψή της έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας ενός εκ των δύο εφήβων.



Πηγή: http://ift.tt/2uHsamC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top