ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έξαλλη η Ελένη Βαΐτσου: «Θεωρώ απαράδεκτο και προβληματικό να…»!
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης Βαΐτσου έχουν ολοκληρωθεί και η ηθοποιός
απολαμβάνει  τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Ωστόσο, ένα περιστατικό την έκανε έξω φρενών!  Τι συνέβη; Κάποιος δημιούργησε ένα ψεύτικο λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία της Ελένης Βαΐτσου κάτι που την έκανε να ταραχτεί και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης Βαΐτσου έχουν ολοκληρωθεί και η ηθοποιός απολαμβάνει  τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Ωστόσο, ένα περιστατικό την έκανε έξω φρενών!  Τι συνέβη; Κάποιος δημιούργησε ένα ψεύτικο λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία της Ελένης Βαΐτσου κάτι που την έκανε να ταραχτεί και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Σας παρακαλώ πάρα πολύ να κάνετε μια αναφορά στη συγκεκριμένη ψεύτικη σελίδα, που όποιος την διαχειρίζεται έχει το θράσος να απαντάει και σε μηνύματα προσποιούμενος εμένα. 
Δεν είναι μόνο η κοροϊδία προς όλους όσους πιστεύουν πως μιλούν μαζί μου, δεν είναι μόνο η εκμετάλλευση του ονόματος μου αλλά είναι κ κάτι επικίνδυνο αφού δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω. 
Θεωρώ απαράδεκτο και προβληματικό να προσποιείσαι κάποιον άλλο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Προσοχή μην στέλνετε σε μηνύματα τηλέφωνα και άλλα προσωπικά σας στοιχεία! Ευχαριστώ πολύ!», έγραψε η ηθοποιός.


Πηγή: http://ift.tt/2wT1qBe
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top