ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε αυτήν την καφετέρια, η τιμή του καφέ αλλάζει ανάλογα με το πόσο ευγενικός είσαι ή όχι. Η πινακίδα έξω από το μαγαζί που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Ένα χαμόγελο και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς μπορούν να κάνουν πολύ καλό σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους, ο baristas, Austin Simms από την περιοχή Roanoke της Βιρτζίνια. Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον είναι σημαντικός και θέλησε αυτό να το υπενθυμίσει σε όλους. Απλά δεν ήξερε ότι θα γίνει διάσημος γι ‘αυτό σε όλον τον κόσμο…

Ως baristas στην καφετέρια CUPS, ο Austin συνήθιζε να εξυπηρετεί με ένα χαμόγελο όλους τους πελάτες του. Δυστυχώς, φάνηκε ότι αρκετοί από αυτούς όμως δεν τον αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο. Ο ίδιος έχανε συχνά τα όριά του με τους αγενείς πελάτες του μαγαζιού, οπότε αποφάσισε να βάλει μία πινακίδα από έξω για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους πόσοι σημαντικοί είναι οι ευγενικοί τρόποι. 

Ο Austin δημιούργησε μια νέα τιμολογιακή πολιτική και την ανακοίνωσε στο εξωτερικό της καφετέριας. Το απλό μήνυμα του επρόκειτο να προσελκύσει την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων:

«Έναν μικρό καφέ», $ 5

«Έναν μικρό καφέ, παρακαλώ», $ 3

«Γεια σας, θα ήθελα έναν μικρό καφέ, παρακαλώ», $ 1,75

Προς μεγάλη έκπληξη του Austin, η φωτογραφία της πινακίδας έγινε αμέσως viral. Φάνηκε έτσι ότι πολλοί άνθρωποι ταυτίστηκαν μαζί του και ο τρόπος που περνούσε το μήνυμα, χάριζε άφθονο γέλιο σε όσους έβλεπαν την πινακίδα. «Αποφάσισα να αρχίσω να χρεώνω περισσότερο τους ανθρώπους που δεν είχαν τον ελάχιστο χρόνο να πουν ένα «γεια» και να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε όλοι άνθρωποι πίσω από τον πάγκο», δήλωσε ο Simms στο WDBJ.

Η δημιουργικότητα και το μήνυμα πίσω από την πινακίδα του Austin θα ενθαρρύνει τον κόσμο να λέει ένα «γεια» και να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με χαμόγελο. Η στρατηγική του πέρα από όλα αυτά, αποδείχθηκε και απίστευτη διαφήμιση για το καφέ!

Το απλό αλλά δημιουργικό μήνυμα του Austin πρέπει να εφαρμοστεί σε όλες τις επιχειρήσεις! Δείτε το βίντεο:


Πηγή: http://ift.tt/2vKMQiu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top