ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αν και αρχικά είχαν εκφραστεί ελπίδες πως ο 7χρονος Βρετανός Τζούλιαν Κάντμαν ήταν ζωντανός, μετά την επίθεση στη Βαρκελώνη, τελικά την Κυριακή η οικογένειά του επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο. 

Συγκεκριμένα, οικογένεια του μικρού αγοριού επιβεβαίωσε τον θάνατό του, αναφέροντας: «Είμαστε τόσο ευλογημένοι που τον είχαμε στη ζωή μας και θα θυμόμαστε τα χαμόγελά του, διατηρώντας τη μνήμη του στην καρδιά μας».
Χρειάστηκαν αρκετές μέρες για να αναγνωριστεί επισήμως το σώμα του επειδή απαιτήθηκε επιβεβαίωση του DNA, σύμφωνα με όσα ανέφερε μια πηγή της καταλανικής κυβέρνησης στην Telegraph.
Ο Andrew Cadman, ο πατέρας του παιδιού, άκουσε την είδηση για την επίθεση στο ραδιόφωνο την περασμένη εβδομάδα και ανακαλύπτοντας ότι ο γιος του ήταν αγνοούμενος, πέταξε αμέσως από το Σίδνεϊ στη Βαρκελώνη, φτάνοντας στην ισπανική πόλη στις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Πιστεύεται ότι μεταφέρθηκε κατ ‘ευθείαν στο Ciutat de la Justicia, όπου τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Λας Ράμπλας ταυτοποιούνταν από ιατροδικαστές.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με συνοδό της αστυνομίας, στο νοσοκομείο Vall d’Hebron όπου η σύζυγός του, η οποία υπέστη σοβαρές βλάβες, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κώμα και δεν γνωρίζει ακόμα το θάνατο του γιου της, σύμφωνα με την πηγή της κυβέρνησης.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top