ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σπυρόπουλος – Πολίτη: Γάμος; Αφού περνάνε καλά, γιατί να παντρευτούν;
Μόλις ένα χρόνο “μετρά” η σχέση της γνωστής κοσμικογράφου και του επιτυχημένου ηθοποιού και η συγκατοίκηση ήρθε να προστεθεί στο…
ρομαντικό ειδύλλιό τους! 
Αφού “κυνηγήθηκαν” από τα media και φίλους και γνωστούς για την πορεία του δεσμού τους, χωρίς να δώσουν ποτέ συγκεκριμένες απαντήσεις, και βλέποντας πως αυτός ο έρωτας είναι δυνατός, η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα και να συμβιώσουν στο σπίτι της Χριστίνας στην Πλάκα. Μήπως, όμως, αυτό είναι μονάχα μια πρόβα τζενεράλε;
Σύμφωνα με επίσημες πηγές της εφημερίδας Realnews, ο γάμος μπορεί να μην αργήσει, μιας και το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί ήδη να σκέφτεται το επόμενο βήμα! 
Μάλιστα, το φιλικό τους περιβάλλον εικάζει πως ίσως η στιγμή που θα τους δούμε να περνούν το κατώφλι της… εκκλησίας, να μην είναι πολύ μακρινή, αλλά σίγουρα θα είναι και αρκετά αντισυμβατική, αφού οι δυο τους είναι γνωστοί για τις “κόντρα” επιλογές στην προσωπική ζωή τους. 
Παρ’ όλα αυτά, τόσο η Χριστίνα, όσο και ο Κώστας Σπυρόπουλος διαθέτουν προηγούμενους γάμους στο ενεργητικό τους και δεν φαίνεται πως η δέσμευση είναι μια ιδέα που τους τρομάζει!
Πάντως, το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτά του, ακόμα κι αν επιλέγει να μην μιλά “ανοιχτά” για αυτό. 
Εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται στο πλάι του σε κάθε θεατρικό βήμα του, ενώ και εκείνος φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο από τη θεατρική καθημερινότητά του για να ταξιδεύει μαζί της και να απολαμβάνει τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους.
Μήπως τελικά η… ώρα η καλή δεν είναι τόσο μακριά για τη Χριστίνα και τον Κώστα; Πάντως, πάντα σύμφωνα με το στενό φιλικό περιβάλλον τους, αν πάρουν την απόφαση, το μυστήριο θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και με… ροκ χροιά, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει! 
Πηγή: http://ift.tt/2fjFwDV
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top