ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι η στιγμή που ένας ανυπόμονος οδηγός πέφτει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα λιμανιού της Κριμαίας από πλοίο το οποίο δεν έχει ακόμα αγκυροβολήσει.


Το απίστευτο περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται το πλοίο να πλησιάζει το λιμάνι, ενώ οι επιβάτες περιμένουν υπομονετικά είτε έξω είτε μέσα στα οχήματά τους προκειμένου να αποβιβαστούν. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο ξεκινά και βγει πρώτο από το πλοίο και καταλήγει στη θάλασσα ανάμεσα στο πλοίο και την αποβάθρα. Ένας άντρας από το πλήρωμα, προσπαθεί να σταματήσει τον οδηγό χωρίς όμως επιτυχία.

Για το βίντεο, δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε έχουν επιβεβαιωθεί αρκετά στοιχεία. Πιστεύεται ότι προέρχεται από τη Διεύθυνση Ναυτιλίας και ότι το καταγράφει περιστατικό που συνέβη στο πλοίο Protoporos IV, ένα φέρι που πλησίαζε το λιμάνι της Κριμαίας σύμφωνα με ρωσικές αναφορές. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, στο όχημα που έπεσε στη θάλασσα επέβαινε μόνο ένα άτομο το οποίο διασώθηκε και το αυτοκίνητό του ανασύρθηκε στην επιφάνεια από δύτες.Πηγή: http://ift.tt/2ve9O19
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top