ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μύκονος: Λήστεψαν και έδειραν αλύπητα ιδιοκτήτη γνωστού μπιτς μπαρΑνεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στη Μύκονο, καθώς σχεδόν καθημερινά καταγράφονται ληστείες, κλοπές αλλά και βίαια περιστατικά όπως αυτό που συνέβη χθες το βράδυ με θύμα τον επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη του νεότευκτου μπιτς μπαρ «Santana» στην παραλία Παράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ήταν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο επιχειρηματίας αναχώρησε από το μαγαζί του με προορισμό το σπίτι του στην περιοχή Τούρλος. 
Ο άντρας στάθμευσε το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε ανυποψίαστος προς την κατοικία του, όπου τον περίμενε η σύζυγος του. Ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίστηκαν μπροστά του 4-5 άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν με μανία αποσπώντας του το ρολόι του (χρυσό Rolex) και το πορτοφόλι του.
Ο επιχειρηματίας σχεδόν λιπόθυμος, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και στη συνέχεια σύρθηκε προς την πόρτα του σπιτιού του προκειμένου να ειδοποιήσει τη σύζυγό του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο Υγείας και στις 5 τα ξημερώματα αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ο επιχειρηματίας φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι, που πιθανόν να προκλήθηκαν από βαρύ αντικείμενο (σιδερογροθιά).
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Μυκόνου


Πηγή: http://ift.tt/2uRKhd6
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top