ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το
tilestwra.com, έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις σχέσεις που είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Δείτε παρακάτω 5 στερεότυπα για τις σχέσεις που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε αμέσως.

1. Πρέπει να υπάρχει πάθος στην αρχή

Δεν ξεκινούν όλες οι σχέσεις με μεγάλο πάθος. Οπότε, αξίζει να δίνετε προσοχή όχι μόνο στο πάθος και τις πεταλούδες στο στομάχι, αλλά και στην αίσθηση ασφάλειας που νιώθετε ή όχι μέσα στην σχέση. Σε μια δυνατή και υγιή σχέση είναι πολύ πιο σημαντικό το να μπορείτε να γελάτε μαζί και να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον.

2. Οι ευτυχισμένοι σύντροφοι πρέπει να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα

Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ενδιαφέροντα και χόμπι. Μην νομίζετε, ότι αν σε εσάς αρέσει η όπερα, ενώ στον σύντροφό σας το θαλάσσιο σκι, δεν θα είστε ευτυχισμένοι μαζί. Αντίθετα, τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς στα μάτια του συντρόφου σας.

3. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν τσακώνονται ποτέ

Οι άνθρωποι που συνήθως δεν τσακώνονται, δεν νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Τα ζευγάρια που δεν τσακώνονται τις περισσότερες φορές οδεύουν προς τον χωρισμό. Δεν σημαίνει, ότι πρέπει να κάνετε ομηρικούς καυγάδες, αλλά οι διαφωνίες και οι μικροί τσακωμοί είναι φυσιολογικοί. Συμβαίνουν σε όλους και είναι ένας τρόπος για να καταλάβετε καλύτερα τον σύντροφό σας.

4. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια λατρεύουν ο ένας τους συγγενείς του άλλου

Μην περιμένετε ο σύντροφός σας να αγαπάει άνευ όρων τους συγγενείς και την οικογένειά σας. Όπως επίσης και εσείς δεν χρειάζεται να λατρεύετε τους δικούς του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να οργανώσετε τις συναντήσεις σας, ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. Το κλειδί είναι να επικοινωνήσετε τις ελπίδες και τα όριά σας στις οικογένειές σας.

5. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι πάντα μαζί

Αργά ή γρήγορα ο κάθε σύντροφος θα νιώσει την ανάγκη να περάσει χρόνο μόνος του. Στις αρμονικές σχέσεις υπάρχει κατανόηση σε αυτό το θέμα και δίνεται ο απαραίτητος χρόνος και χώρος. Δεν πρέπει ποτέ να κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτήν σας την επιθυμία. Η ξεκούραση από τις οικογενειακές απαιτήσεις είναι απαραίτητη.

Μπόνους

Πολλές φορές, η εικόνα της «τέλειας» σχέσης που έχουμε είναι εφικτή μόνο στις ταινίες και ποτέ στην πραγματική ζωή.


Πηγή: http://ift.tt/2ho5lDc
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top