ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ήταν 13 Δεκεμβρίου του 1983 όταν η Ζωή Λάσκαρη σε ένα λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε γιόρτασε τα 40α γεννέθλιά της.



Η Ζωή Λάσκαρη έκανε την ανατροπή και – παρά τις υπόλοιπες σταρ που κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό την ηλικία τους -  γιόρτασε τα σαράντα της χρόνια με ένα πάρτι όπου συγκεντρώθηκε η ελίτ του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου στο μαγαζί 9+9.

Ήταν 12 Δεκεμβρίου του 1983. Πάνω από 200 άτομα έτρεξαν στο κάλεσμα της Ζωής για να της ευχηθούν. Τα σαράντα καράτια της Ζωής είχαν μια λάμψη κεφιού που κυριάρχησε σε όλους. Ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, έμπνευση του Βαλεντίνο, που πάνω του δέσποζε ένα τόξο από στρας για να υπογραμμιστεί ο αστερισμός του Τοξότη. Γυρνούσε στα τραπέζια για να τσουγκρίσει την σαμπάνια της με τους καλεσμένους της, που της απέδειξαν την αγάπη τους με την παρουσία τους εκεί.



Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα μέσα και στα έξω για την επιστήθια φίλη της, που είχε και την πρωτοβουλία να προσφέρει και την τετραώροφη τούρτα των γενεθλίων. Ο σύζυγος της Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν είχε μάτια παρά μόνο για την Ζωή του και όταν εκείνη έσβησε τα κεριά της τούρτας της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί μέσα στις ζητωκραυγές όλων.



Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος και η Αγάπη Βαρδινογιάννη, ο Κώστας Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Χρήστος Τεγόπουλος ,ο Απόστολος Δοξιάδης με την σύζυγο του, ο Αλέξης Μινωτής, η Νόνικα Γαληνέα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον γιο του Βάσια, η Σμαρούλα Γιούλη με τον Βαγγέλη Λειβαδά, ο Κώστας Καρράς με την σύζυγο του, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής και πάρα πολλοί άλλοι. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φαγητό και ποτό, με ευχές για υγεία και επιτυχίες στην πρωταγωνίστρια που έλαμπε από ομορφιά. Ήταν η λαμπρότερη βραδιά τη χρονιάς.



Πηγή: http://ift.tt/2fXzcCl
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top