ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Με οδηγό το συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά


Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει στήριξη από την οικογένειά σου, ενώ αν σχεδιάζεις να «φτιάξεις την ζωή σου» σε προσωπικό ή οικονομικό επίπεδο, τότε θα έχεις την ευκαιρία σου. Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για πάρτι και δεξιώσεις και το… ωραίο είναι ότι ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «ξεδώσεις» μέσα από γλέντια και τραγούδια! Παράλληλα όμως, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά.

Ερωτικά
Η «περιπέτεια» καλά κρατεί κι αν είσαι μόνος/η, ίσως «ζεσταθείς» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όσο εύκολο να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου άλλο τόσο είναι να τα «τσουγκρίσετε» μένοντας ο καθένας χώρια και παρέα με τον… εγωισμό του!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με ακυρώσεις κι αναβολές που στην πλειοψηφία τους θα συμβούν στο σπίτι ή το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να αποκομίσεις μια αίσθηση παραβίασης του χώρου σου, αφού ο καθένας κάνει «ότι του καπνίσει»! Από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο… καλλιτεχνικές τάσεις σου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σε βοηθά ώστε να «πέσεις πάνω» σε διαφωτιστικές πληροφορίες, ενώ μπορεί να σου προταθεί κι ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Επικοινωνιακά «λάμπεις» κι ένα όμορφο δώρο ή μια κίνηση μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι εδώ είναι που πρέπει να αφεθείς και να αφήσεις κατά μέρος τους δισταγμούς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας εντείνει τις τάσεις φυγής σου, καλό είναι ωστόσο να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου, αφού μπορεί εύκολα να βρεθείς «αλλού γι αλλού» ή να βοηθήσεις τον… λάθος άνθρωπο! Γενικότερα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε όλες σχεδόν τις επαφές και τις δράσεις σου. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κέρδη μέσα από μια συνεργασία ή μεσολάβηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.
Ερωτικά
Η λογική σου σε «αποπροσανατολίζει» τόσο, ώστε να κινδυνέψεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που δεν εμφανίζονται συχνά. Βάλε λοιπόν στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφέσου σε αυτό που σου προσφέρεται, ακόμη κι αν δεν συγκεντρώνει τις προδιαγραφές μιας «επίσημης» σχέσης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο ζώδιό σου είναι βέβαια ένα μεγάλο «ατού» για σένα, αρκεί να κοινωνικοποιηθείς και να μην μείνεις κλεισμένος στο «καβούκι» σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά σου, μέσα από λάθη ή αφηρημάδες. Επιπλέον, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει κάπως «χαοτική», δίνοντας τελικά την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια «ουρανοκατέβατη» έμπνευση μπορεί να σου αποφέρει ένα σημαντικό κέρδος.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για… συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πρόταση που σίγουρα έχει τις προοπτικές της για μια «εφ’ όλης της ύλης» αποκατάσταση!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο «φευγάτο/η», ίσως μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν λάθη και αστοχίες. Όλα αυτά όμως μπορεί να ξεπεραστούν αν «αλλάξεις επίπεδο» και αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες για τα «τρέχοντα». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας σε στρέφει προς το παρελθόν, ώστε να αναζητήσεις τις αιτίες όσων σε ταλαιπωρούν σήμερα, ξεκινώντας ίσως από το συναισθηματικό τραύμα που σου άφησε μια σχέση.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να δεχθείς μια «επίθεση» συναισθημάτων από ένα πρόσωπο που η ευαισθησία του σε τρομάζει, μην φανταστείς όμως ότι είναι αδύναμο και δεν έχει τον τρόπο να σε φέρει «στα νερά του». Επιπλέον δεν αποκλείεται να συναντηθείς κρυφά με μια παλιά σου αγάπη και… ότι ήθελε προκύψει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα επαγγελματικό παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις. Αν μάλιστα σου προταθεί μια συνεργασία, λάβε τα μέτρα σου, ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου από τους «πονηρούς». Ενδέχεται βέβαια και να σου αποκαλυφθούν όλα «ως διά μαγείας»! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας μπορεί να σου προσφέρει συμπαράσταση και θαλπωρή από έναν φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον συμβάλλει θετικά στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες και νοσταλγικές στιγμές με γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα. Κι επειδή όλα μπορεί να γίνουν «σε χρόνο dt», έσο… έτοιμος/η! 

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από πρεσβυτέρους και «παλιούς στο κουρμπέτι». Ίσως μάλιστα να δικαιωθείς ή να τιμηθείς για μια υπόθεση του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει λιγότερο… αφελή απέναντι σε πρόσωπα που παριστάνουν τον φίλο, προκειμένου να καρπωθούν μια δική σου επιτυχία. Επιπλέον μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια που κινείται στα… όρια της ουτοπίας!
Ερωτικά
Από την στιγμή που τα πράγματα είναι ανοικτά και η διάθεση σου είναι «κυμαινόμενη», πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευτείς όταν διαψευστεί μια «υψηλή» προσδοκία σου. Υπάρχει όμως και η αντίστροφη εκδοχή, να βρεθείς δηλαδή από την «κόλαση» στον «παράδεισο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» αλλά έχουν και κρυφές σκέψεις ή σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να περάσεις μια δοκιμασία, που θα κρίνει την οξυδέρκειά σου σε «μπερδεμένες» ή ασαφείς προσωπικές καταστάσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητραςδιευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου, ίσως μάλιστα μάθεις κάτι για μια παλιά υπόθεση σου.

Ερωτικά
Δείχνεις να εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και υποθέσεις για το πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων, κάτι όμως που σε κρατά μακριά από την ευτυχία που αναζητάς. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε ή «κυκλοφόρησε σε «στέκια», αφού εκεί «κτυπά μια καρδιά» για σένα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε όσα έχουν πραγματικό νόημα, με συνέπεια να «πελαγοδρομείς»! Αν μάλιστα ταξιδέψεις, πρόσεξε μήπως αποπροσανατολιστείς ή χάσεις κάποιο αναγκαίο έγγραφο. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοείται η συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικές δράσεις. Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης - Δήμητρας στον 8ο φυσικό «οίκο» σου, στον οικονομικό τομέα μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου, τόσο μέσω της οικογένειάς σου, όσο και από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων αξίας.
Ερωτικά
Αν καταφέρεις να «απεμπλακείς» από κάποιες λεπτομέρειες που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Ίσως μάλιστα να ζήσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας αναμένεται να σου ξυπνήσει μνήμες ή να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να καλύψεις έγκαιρα τις ανάγκες αλλά και τις ανεπάρκειές σου, αφήνοντας στην άκρη εφήμερες επιθυμίες που απλά θα «αδυνατίσουν» το πορτοφόλι σου, χωρίς καν να αποκτήσεις την αίσθηση της πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια οικονομική υπόθεση που έχει αρκετές κρυφές πτυχές
Ερωτικά
Νιώθεις την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά και τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την δυνατότητα να το ζήσεις και με το παραπάνω, ίσως μάλιστα να πρόκειται για τον «άνθρωπό σου». Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως κάποιος/α άλλος/η «σου βάζει λόγια» και τον… προσπεράσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στις συνεργασίες σου, δίνοντας ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν είναι σαφές ή αξιόπιστο. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου κάποιες «άγνωστες» λεπτομέρειες που θα σου αποκαλυφθούν και τελικά, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί μια συμφωνία. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας, ευνοεί τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου έχει να κάνει με κόσμο. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από μια κοινωνική εκδήλωση.
Ερωτικά
Όλοι και όλα «δουλεύουν» για σένα και ξεκινώντας από τον χώρο της εργασίας σου, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος/α που σε… καλοβλέπει, κι ίσως σήμερα σου δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσεις άμεσα! Είναι όμως το ίδιο πιθανό να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα σε έναν χώρο αναψυχής.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι δεν μπορείς να προβείς σε ένα οποιοδήποτε εγχείρημα, χωρίς πρώτα να «τσεκάρεις» την επάρκεια του εξοπλισμού σου και τον βαθμό της λειτουργικότητάς του. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης - Δήμητρας σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε… όλο τον κόσμο, κάτι που το σύμπαν σκοπεύει να σου ανταποδώσει άμεσα με μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, σε ωθεί να διαμορφώσεις γύρω σου ένα πιο χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον.
Ερωτικά
Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές καλές στιγμές κι αν το επιθυμείς πραγματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα, αδυνατώντας τελικά να δεις τα… αυτονόητα! 
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2fAFOpK
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top