ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα 12χρονο αγόρι από συμμαθητές του, στο Τενεσί των ΗΠΑ.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μετά από μήνυση που υπέβαλε η μητέρα του αγοριού σε βάρος του διευθυντή του χριστιανικού σχολείου, τον οποίο κατηγορεί ότι συγκάλυψε την εγκληματική πράξη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, στη μήνυση αναφέρεται ότι όταν ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή της Ακαδημίας Brentwood, τότε εκείνος του απάντησε «να γυρίσει και το άλλο μάγουλο» και ότι «όλα στο Βασίλειο του Θεού γίνονται για κάποιο λόγο».
Η οικογένεια του θύματος κατηγορεί το σχολείο ότι προσπάθησε να συγκαλύψει την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους, από τέσσερις μαθητές -ηλικίας 14 και 15 ετών- και ότι αρνήθηκε να αναφέρει τον βιασμό. Ζητάει, μάλιστα, 30 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος του μαθητή έλαβαν χώρα το διάστημα 2014-2015, στα αποδυτήρια της Ακαδημίας.

Πηγή: newsbomb.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uO8PQK
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top