ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Εξωραϊσμός της πραγματικότητας.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση αλλά δεν αρκούν γι’ αυτό το πείσμα και η δυναμική σου. Το μεγαλύτερο «στοίχημα» σου είναι να «παντρέψεις» το ένστικτο με την λογική σου, αφού «παίζονται» πολλά και στο παρασκήνιο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση. Επιπλέον, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού χώρου σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Λέοντα είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από την μια πλευρά σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να γίνεται και το δικό σου, «βρέξει- χιονίσει»! Αν βέβαια «σου περάσει» τότε… χαλάλι σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και… εξαφανίσεις! Καλό είναι λοιπόν να μην ποντάρεις και τόσο στην λογική σου αλλά κυρίως στην διαίσθησή σου, αφού «τα φαινόμενα απατούν». Επιπλέον φαίνεται πως κάποιος/α «σε παίζει» αποκρύπτοντας βασικές αλήθειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξεία μεν αλλά περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Όλα είναι «ωραία» και… ειδυλλιακά, μάλλον όμως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεση σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που συνταξιδεύει ή βρίσκεται μακριά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, επειδή επηρεάζει και τα οικονομικά σου καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό «ζωηρεύει» την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό.
Ερωτικά
Η αποποίηση των ευθυνών σου είναι βέβαια ένας πολύ εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δεν σε αφήνει να… αγιάσεις! Όπως κι αν έχει φρόντισε να περάσεις όμορφα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενεργοποιούνται όλες οι εμπνεύσεις αλλά και η μυστική προστασία σου από τις κακοτοπιές. Αφέσου λοιπόν στα χέρια του «φύλακα-άγγελού» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», εντυπωσιάζοντας συμμάχους και ανταγωνιστές
Ερωτικά
Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Τελικά όμως μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά, είναι χίλιες φορές προτιμότερη από μια… έμπρακτη διάψευση! 

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «τριβές» και αντιδικίες με άλλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου. Από την άλλη, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει και μάλλον πρέπει να τον… προτιμήσεις!
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν φείδεται ούτε ευκαιριών, ούτε προτάσεων, καμιά τους όμως δεν φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις μιας σχέσης με διάρκεια και πολύ περισσότερο έμπιστης. Αν όμως απλά ενδιαφέρεσαι να περάσεις όμορφα, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι λιγότερο «αφελής», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, εδώ όμως είναι που χρειάζεται αμεσότητα κι όχι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, είτε με τους άλλους, είτε με τον… εαυτό σου!
Ερωτικά
Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές ή ασαφείς πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διευκρινίσεις για να μην πάρεις τελικά «γουρούνι στο σακί»! 

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την… τιμιότητα! Σε κάθε περίπτωση πάντως το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι στα… πολύ «επάνω του». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τις συνεργασίες σου κι όσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα την μια στιγμή, τόσο… ανάποδα μπορεί να γυρίσουν την άλλη!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια «μυσταγωγία». Επιπλέον, σε ωθεί «να δεις το ποτήρι μισογεμάτο», πρόσεξε όμως μήπως η καλή σου προαίρεση σε κάνει τελικά θύμα των καταστάσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «φορτσάρεις» στην δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, κάτι που θα καταφέρεις σίγουρα αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές προσπάθειες και τα «θέλω» σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως να «ανοίξει πληγές» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που «κάτι κρύβουν» ενώ ανάλογα «θολό» είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ότι κι αν κάνεις να έχεις τα χέρια… μακριά από το πορτοφόλι σου!
Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και υπερεκτιμημένες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου, είτε των οικείων σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από αναγκαίες εργασίες στο σπίτι. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες σου καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά είναι ανεδαφικές.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια», ωστόσο αν υπάρξει μια νέα γνωριμία καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «πρόσωπο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Αν θελήσεις να εργαστείς, τότε ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις και αναβολές, οπότε είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, αφήνοντας το… σύμπαν να τακτοποιήσει τις δουλειές σου!. Επιπλέον, αν προκύψει μια «μυστήρια» ενόχληση στην υγεία σου, να είσαι βέβαιος/η ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που όταν «έρθεις στα ίσα σου» δεν θα έχει συνέχεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε έναν επικοινωνιακό «κρεσέντο», με τα πάνω του και τα κάτω του.
Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε θέλει έτοιμο είτε για να κυνηγήσεις μια μοναδική οικονομική ευκαιρία, είτε για να προασπίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να… βιαστείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αφήνοντας τελικά κάποιες αρνητικές εντυπώσεις ως προς τις ικανότητές σου. Ωστόσο η διαίσθησή σου είναι εκείνη που μπορεί τόσο να σε «ξελασπώσει», όσο και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας «ευγενής» έρωτας γεννιέται και δεν έχεις παρά να τον ζήσεις! Ακόμη όμως κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. 
astrology.gr



Πηγή: http://ift.tt/2vY0ePQ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top