ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Καταστάσεις που χρήζουν διερεύνησης.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν είναι στις… καλές του κι ίσως στενοχωρηθείς από ένα δυσάρεστο θέαμα ή περιστατικό, που μάλιστα σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, ώστε να ισορροπήσεις εσωτερικά. Ίσως μάλιστα μέσα στην μοναχικότητά σου να έχεις και μια δημιουργική έμπνευση, μην παραλείψεις ωστόσο να δώσεις την δέουσα σημασία σε όλα εκείνα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Εδώ ίσως και να βρίσκεται η «πηγή» της όποιας θλίψης σου, αφού αν κάτι «στραβώσει», τότε… «πάμε γι άλλα»! Αν πάλι μπεις σε μια νέα σχέση, το βέβαιο είναι ότι θα σε «μαγέψει» τόσο ώστε να μην μπορείς να «ξεκολλήσεις», θυσιάζοντας ένα μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να σου φανεί πολλαπλά χρήσιμος ή απλά ενδιαφέρων. Επιπλέον, ίσως συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένεια σου, από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί την απόκτηση ενός κληροδοτήματος και γενικότερα τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε «κρυφούς» ή υπόγειους χώρους.
Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε κλειστό χώρο μπορεί να λάβει ερωτική-σεξουαλική διάσταση αλλά αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να απέχεις, αφού οι πιέσεις που θα δεχθείς θα είναι εξαιρετικά φορτικές. Ακόμη πρόσεξε τις επαφές σου με αγνώστους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου αλλά και να δικτυωθείς με κύκλους που διατίθενται να συμβάλλουν θετικά στο έργο σου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να πέσεις επάνω και σε άτομα που «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ή να εμπλακείς σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά με κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις και απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο, αντίθετα όμως, σου δίνει επιπλέον «πόντους», ως προς τις έρευνές σου.
Ερωτικά
Οι «εραστές του διαδικτύου» αναλαμβάνουν δράση και σίγουρα αν «σερφάρεις» θα τους… βρεις! Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα «καυτό» ερωτικό μήνυμα, να προκληθείς σεξουαλικά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου αλλά και να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης, που θίγει πρωτίστως τα προσωπικά σου δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Αν όλα πάνε… καλά, τότε ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να ενισχύσει το εισόδημα σου μέσα από απώλειες τρίτων. Υπάρχει ωστόσο και «η άλλη όψη του νομίσματος», που έχει να κάνει με παρανομίες που γίνονται σε βάρος σου και καλείσαι να τις εντοπίσεις έγκαιρα, πριν βρεθείς προ τετελεσμένων. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει την επικοινωνία σου με κάθε μέσον και κάθε τρόπο κι είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. Επιπλέον, καλείσαι να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου.
Ερωτικά
Η λογική του «τα δίνω όλα» για να «αποκτήσω» αυτόν/ην που θέλω, μπορεί μεν να είναι «γοητευτική» αλλά ουσιαστικά παραπέμπει σε μια «ντοπαρισμένη» σχέση που στην πορεία της «κατατρώγεται» από ζήλεια και εμμονές. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ένας «πειρασμός» είναι τελικά… παγίδα!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Πλούτωνας μπορεί να ενεργοποιήσει τις αυτοκαταστροφικές τάσεις σου ή να σε «ρίξει» ψυχολογικά. Το ζητούμενο όμως δεν είναι το να σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά στο «μοιραίο» αλλά να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε βάρυναν ή σε πλήγωσαν, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε γεμίζει με αισιοδοξία σε σχέση με την πορεία των οικονομικών σου, από την άλλη πλευρά όμως επηρεάζει την καταναλωτική σου διάθεση, που μπορεί να «ξεφύγει», χωρίς μάλιστα να καλύψεις βασικές ανάγκες σου.
Ερωτικά
Μια «κρυφή» σχέση έχει βέβαια τις χάρες και τις χαρές της, στην προκειμένη περίπτωση όμως αν ενδώσεις σε μια τέτοια προοπτική μπορεί να βρεθείς εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε συναισθηματική απόγνωση! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προσδίδοντάς τους μια σχετική αστάθεια. Επιπλέον όμως, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε καλλιτέχνες και «φιλοσοφημένες» προσωπικότητες αλλά και σε άτομα που έχουν λερωμένη την «φωλιά» τους και το κρύβουν έντεχνα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προχωρήσεις σε μια γενική καθαριότητα τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου, ώστε να αποτοξινωθείς από όλα αυτά που αποτελούν έναν εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία σου.
Ερωτικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από «κομβικές» καταστάσεις κι αν αναζητάς έναν μεγάλο έρωτα, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» και το κακό είναι πως δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς ψύχραιμα ανάλογες καταστάσεις. 

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου ενώ δεν αποκλείεται να καταναλώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου με αναγκαίες «μικροδουλειές». Επιπλέον σε ωθεί να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας ίσως κάποιες «συνταγές» που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.
Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιοι/ες από το φιλικό σου περιβάλλον αξίζουν τον σεβασμό σου και ποιοι/ες όχι. Ίσως μάλιστα να «τα σπάσεις» οριστικά με κάποιον/α.
Ερωτικά
Μια φιλική σχέση δείχνει να… διολισθαίνει σε κάτι πιο ερωτικό και βέβαια γνωρίζεις πολύ καλά ότι αν υποταχθείς στο «μοιραίο», μπορεί μεν να κερδίσεις έναν εραστή ή μια ερωμένη, από την άλλη πλευρά όμως θα χάσεις μια φιλία, που ποτέ πια δεν θα είναι ίδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Από την μια πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύς… πασχίζει να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, μέσα από διασκεδαστικά δρώμενα, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές πτυχές σου, ιδιαίτερα σε τομείς που έχουν να κάνουν με το μυστήριο και την φαντασία. Από την άλλη όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από όχι ευχάριστα περιστατικά «μαυρίζοντας» τρόπον τινά την ψυχολογία σου αλλά εδώ είναι που ισχύει με την μεταφορική του έννοια το «η ζωή συνεχίζεται»!
Ερωτικά
Έντονα συναισθήματα σε οδηγούν στις… παρυφές του απόλυτου αλλά αν δεν βρίσκεται δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο, μπορεί τελικά να «θυσιαστείς» επί ματαίω, επιμένοντας σε μια προοπτική που είναι «τελειωμένη» ή εφήμερη απλά εσύ δεν έχεις μάτια για να το δεις! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί είτε να «ανοίξεις» το σπίτι σου και να φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μεταβείς σε μια άλλη «έδρα». Ακόμη φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα χωρίς να υπάρξουν «τριβές» με τους δικούς σου αλλά και να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας τονίζει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο», από την άλλη πλευρά όμως, σε… προειδοποιεί να μην «ξανοιχτείς» σε καταστάσεις που δεν γνωρίζεις, ιδιαίτερα αν ταξιδεύεις ή βρεθείς σε ξένο τόπο.
Ερωτικά
Σήμερα όλα έχουν μια επικοινωνιακή χροιά και πέρα από τα ερωτόλογα και τις σέξι αμφιέσεις είναι εύκολο να παρασυρθείς σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις ή να «θρέψεις» τον ερωτισμό σου με σχετικά θεάματα και γραπτά. Αν όμως «ψάχνεσαι» για μια «φυσιολογική» σχέση είναι δύσκολο να την έχεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας τείνει να αλλάξει το οικονομικό σου status, ίσως μάλιστα η εμπλοκή ενός συνεργάτη ή ενός ατόμου του στενού σου περιβάλλοντος να αποδειχθεί κομβική ως προς τις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει επικοινωνιακές «ανάσες», μέσα από ταξίδια και ποικίλες επαφές, ωστόσο είναι βέβαιο πως ότι ακούς ή μαθαίνεις δεν είναι απαραίτητα και αληθινό. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές αντιδράσεις σε βάρος σου κι εδώ είναι που πρέπει να φοβάσαι τα… «τα σιγανά ποτάμια»!
Ερωτικά
Ο έρωτας δεν έχει πάντα αγνά κίνητρα, κάτι βέβαια που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου αν γίνεις αποδέκτης «καυτών» προτάσεων. Ακόμη ίσως λάβεις ένα δώρο που δηλώνει την έντονη επιθυμία κάποιου/ας για σένα, σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστοποιεί και τον σεβασμό του/της στα «θέλω» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά συντηρούνται από εμμονές ή απωθημένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου ή τις προσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει μια «ασάφεια» στα οικονομικά σου αλλά και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πρόσεξε λοιπόν μήπως χάσεις χρήματα από αφηρημάδα ή υπερβολική αφέλεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι με συναισθηματική αξία.
Ερωτικά
Η δημοσιοποίηση μιας προσωπικής σου υπόθεσης μπορεί να λάβει ενοχλητικές διαστάσεις, πολύ περισσότερο που πίσω της φαίνεται να κρύβονται η ζήλεια, ο φθόνος, ίσως και η «εκδίκηση» για όλα εκείνα που έχεις πετύχει και κάποιοι/ες άλλοι/ες δεν μπόρεσαν. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων σου και γενικότερα σε μια θετική έκθεση σου στο κοινό. Αν έχεις λοιπόν κάτι να επιδείξεις ή να παρουσιάσεις, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, με τον Ερμή απέναντί σου, οι συνθήκες ευνοούν συσκέψεις και διαβουλεύσεις επί… παντός επιστητού!
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας αυξάνει τις πιθανότητες για ενδεχόμενες «καρφωτές» στην δουλειά σου, ενώ σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό εργαλείων και συσκευών.
Ερωτικά
Η επαφή σου με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει υπηρεσίες, θα τονώσει έμπρακτα την σεξουαλικότητά σου αλλά ίσως να κρύβει και κάποιους μικρούς κινδύνους, γι’ αυτό φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης. 
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vL0rWt
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top