ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 05 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Χειροπιαστά πλεονεκτήματα.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική πρόοδο ή απλά στο να τύχεις ευνοϊκής μεταχείρισης από κάποιο «ισχυρό» άτομο. Επιπλέον, προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές συναναστροφές σου κι αν εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι/ες για σένα θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!
Ερωτικά
Εσύ βέβαια μπορεί να «κυνηγάς» τα δύσκολα, θα μπορούσες όμως να κάνεις κι ένα... διάλειμμα, αφήνοντας στην άκρη προβλήματα που δεν είναι δικά σου αλλά των άλλων κι απολαμβάνο

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να αυξήσει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή να προκαλέσει κάποιες μεταβολές που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να «τρέχεις». Επιπλέον ίσως προκύψουν έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στον χώρο σου. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει ένα ταξίδι ή μια είδηση που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά.
Ερωτικά
Ο έρωτας σου «ανθίζει» και σίγουρα υπάρχουν δύο τουλάχιστον υποψήφιοι/ες που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως αυτήν την φορά να μην «κάψεις» μια σχέση προδιαγράφοντας την πορεία της αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου. Επιπλέον η ημέρα προσφέρεται για αγορές, αρκεί βέβαια να «απλώσεις μέχρι εκεί που φτάνεις», αποφεύγοντας έναν αχρείαστο δανεισμό. Παράλληλα με τον Άρη στον Λέοντα καλείσαι να αυτοσχεδιάσεις και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από καθημερινά ζητήματα, πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες.
Ερωτικά
Με τις «ευλογίες» του Δία στον Ζυγό, εξακολουθείς να «λάμπεις» στον κοινωνικό στίβο, φαίνεται όμως ότι τα κριτήρια των επιλογών σου θέλουν «επιδιόρθωση», αφού κινδυνεύεις να πέσεις πάνω σε «ανάλαφρες» καταστάσεις, χωρίς συναισθηματικό βάθος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει απλόχερα την υποστήριξη των άλλων κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα «ταράζει τα νερά» των οικονομικών σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, ενδέχεται να σε κυριεύσει μια «καταναλωτική μανία»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου ξαφνικά και αναπάντεχα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διεκδικήσεις «τα δίκια σου», έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αφού αν φοβάσαι πως θα χάσεις το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να σου συμβεί!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει... εσένα «στόχο» κάποιων πρακτικών αυθαιρεσίας. Η δράση λοιπόν γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερωθα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Πάντα θα υπάρχουν γνωστοί/ες και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία. Εσύ όμως μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που προστάζει η καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «σκαλίσεις το μέσα σου», ώστε να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διερεύνηση όσων γίνονται «πίσω από την κουρτίνα», αφού... όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει! Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί ως «βάλσαμο» σε οτιδήποτε σε πληγώνει, αφού σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Η καλή νοητική «χημεία» είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως την έχεις εξασφαλισμένη. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει... αποκλειστικά φιλική!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την έμπνευση για να βρεις λειτουργικές λύσεις σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή το γραφείο σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση υπάρξει μια αρρυθμία ή αναστάτωση. Ίσως μάλιστα να φιλοξενήσεις κόσμο, εκτάκτως. Από την άλλη βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα σε «κτυπά» εκεί που πονάς περισσότερο, δηλαδή στην αποδοχή σου από τους άλλους. Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση συλλογικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια εξισορρόπηση στην προσωπική σου ζωή, αφού πάνω που λες πως θα καταλήξεις, νέες επιλογές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να περάσεις καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί, να θυμάσαι όμως πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου, έχοντας κατά νου μόνον τις... δικές τους! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις «πηγές» σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβείς σε αγορά gadget ή αξεσουάρ, ενώ αν σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι, μην διστάσεις να πεις το «ναι».
Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν... εξετάσει κανείς το θέμα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να «ψαχτείς» ερωτικά, είτε λόγω κάποιων ανάλογων «αναζητήσεων» του/της συντρόφου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα «δεδουλευμένα» σου αλλά και με κάποια «τυχερά». Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις την ευχέρεια να κινηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, κρατώντας μια απόσταση από όλα εκείνα τα «καθημερινά» άνευ ιδιαίτερης αξίας, όπως για παράδειγμα τα «σκέρτσα» και οι απαιτήσεις γνωστών ή συγγενών.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος, τότε θα έχεις την ευκαιρία για μια ερωτική επαφή, που όμως δεν συγκεντρώνει τις προδιαγραφές μιας μόνιμης σχέσης και είναι μη ρεαλιστικό να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η. φρόντισε να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα με το ταίρι σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευέλικτο/η αλλά και «συμπαθή» στους άλλους με συνέπεια να σου ανοίγονται «πόρτες» με σχετική ευκολίακι αν αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από την πλεονεξία σου!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, για σένα η ζωή δεν έχει μόνον δύο «πόρτες» αλλά... πολύ περισσότερες κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα βρεις και κάποια, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα βρεθείς προ διλήμματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείς ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση και γρήγορα αντανακλαστικά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στην δουλειά σου ή απλά να πάρεις μια άδεια γλυτώνοντας από τους τρέχοντες... μπελάδες!
Ερωτικά
Το πείσμα και η επιμονή σου μπορεί να σε δικαιώσουν, ιδιαίτερα απέναντι σε ένα πρόσωπο που «μετράει» πολύ το κατά πόσο ο άλλος νοιάζεται γι’ αυτό. Από την άλλη πλευρά όμως, αν δεις ότι «πέφτεις σε τοίχο», μην επιμείνεις να δίνεις σημασία σε κάποιον/α που δεν την αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω «δουλεύει», ώστε να βρεθείς σου κοντά σε φίλους/ες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να «δεις καλό» από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Αν λοιπόν θέλεις να μην «πήξεις» από τα προβλήματα δεν έχεις παρά να κοινωνικοποιηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες που είτε στοχεύουν στην αποκατάσταση μιας ζημιάς, είτε στην βελτίωση της καθημερινότητάς σου, καθιστώντας την «εργασιοθεραπεία» μια ακόμη καλή επιλογή!
Ερωτικά
Αν και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου σου προσώπου, φαίνεται ότι προς το παρόν είναι μάλλον δύσκολο να «στραβώσει» κάτι στην προσωπική σου ζωή, οπότε μην... πτοείσαι!
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2us5Xcf
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top